Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
GENIUS IN GASTRONOMY
Η εταιρεία Genius in Gastronomy ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο το κρασί, την μπίρα και τα αποστάγματα, από τον Sommelier Γιώργο Λούκα με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της Οινοχοΐας και της εστίασης.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
Καστελλίου 17,
Γαλάτσι 11146, Αττική
Λιάτικο Wine Restaurant/ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Το WIne Restaurant “Λιάτικο”, στην περιοχή της Ηλιούπολης, αναζητά υπεύθυνο καταστήματος με τουλάχιστον 2ετή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση και απαραίτητα γνώσεις πάνω στο κρασί (ελληνικό και ξένο αμπελώνα, wine pairing).
Παρακαλώ για την αποστολή των βιογραφικών σας στο liatiko2018@gmail,com .
ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΡΚΟΥ/ ΘΕΣΗ ΠΩΛΗΤΗ
Περιγραφή Θέσης:
Η εταιρεία ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΡΚΟΥ στη Παιανία Αττικής αναζητά άτομο για την στελέχωση της ομάδας πωλήσεων.
– Άριστη γνώση της Αγγλική Γλώσσας
– Καλή γνώση προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, Outlook)
– Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση πωλήσεων θα εκτιμηθεί
– Δίπλωμα Β’ Κατηγορίας
– Δυνατότητα ταξιδιών
– Άνεση στην επικοινωνία – ευχάριστη προσωπικότητα
– Διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, αντίληψη και ομαδικό πνεύμα
– Ικανότητα τήρησης χρονοδιαγραμμάτων και ανάληψης πρωτοβουλιών
– Εργατικότητα, επαγγελματισμός
Καθήκοντα:
– Ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρείας
– Καθημερινές επισκέψεις, προώθηση και τοποθέτηση κωδικών, εξυπηρέτηση πελατών
– Χαρτογράφηση της αγοράς (Ho.Re.Ca., Χονδρεμπόριο)
– Εκπροσώπηση της εταιρίας σε εμπορικές εκθέσεις παρουσιάσεις ανά την Ελλάδα
– Σύναψη μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων
Η εταιρεία προσφέρει:
– Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
– Σταθερό μηνιαίο μισθό
– Αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο
– Ευκαιρίες εξέλιξης
Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email:
n.markou@markouwines.gr
Σε όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
MYCONOS RIVIERA HOTEL & SPA
Το 5* ξενοδοχείο Mykonos Riviera μέλος των small luxury hotels of the world , Hyatt και άλλων affiliations υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών , αναζητά προσωπικό με εμπειρία στο χώρο της ετήσιας , της φιλοξενίας και οινικες γνώσεις.
Οι θέσεις είναι:
Α service
B service
Bartender
Barista
Η εταιρεία προσφέρει πολύ καλές παροχές διαβίωσης και αποδοχές.
Αποστολή βιογραφικών στο
foodandbeverage@mykonosriviera.gr
PROSILIO- ΖΑΚΥΝΘΟΣ- SERVICE
Αν σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στην ομάδα του εστιατορίου Προσήλιο, αναζητούμε φιλόδοξους επαγγελματίες στο χώρο του Σέρβις.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τριετή εμπειρία σε εστιατόρια και μια συνοδευτική επιστολή όπου θα δίνει μια μικρή περιγραφή για τα soft skills που διαθέτει όπως επίσης και γιατί θα ήθελε να ενταχθεί στην ομάδα μας.
Παρακαλούμε αποστείλατε το βιογραφικό σας σημείωμα με συνοδευτική επιστολή στο info@prosiliozakynthos.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 694 8053521, 6970305217
ΚΑΒΑ ΔΡΟΣΙΑ/ SOMMELIER
PELAGOS RESTAURANT/ HEAD SOMMELIER
Το εστιατόριο, Pelagos στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace Athens, το οποίο βραβεύτηκε πρόσφατα με το πρώτο του αστέρι Michelin, αναζητά έμπειρο άτομο στο χώρο της εστίασης και συγκεκριμένα για τη θέση του Head Sommelier. Η θέση αυτή είναι αντίστοιχη του Assistant Manager και θα είναι σε άμεση επικοινωνία με τον Restaurant Manager (Cedric Vinvkier) καθώς επίσης και με τον F&B Director.
Ο Sommelier θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία της λίστας κρασιών αλλά και για το σύνολο των ποτών του εστιατορίου. Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών με δυνατότητες εξέλιξης.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του interview.
Θα παρακαλούσα μόνο τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν στα αγγλικά στα mails τους.
Τα mails στα οποία θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε είναι τα ακόλουθα.
Cedric.Vinckier@fourseasons.com
Vyron.mavroudis@fourseasons.com
ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!
Το Οινοποιείο Άνυδρους στην Σαντορίνη αναζητά προσωπικό για την στελέχωση θέσης ξεναγού/οινοχόου για την περίοδο Μάιος – Οκτώβριος 2022
Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις.
– Απόφοιτοι Wine Professional & Sommelier
– Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
– Άνεση στην επικοινωνία & ευχάριστη προσωπικότητα
– Αμεσότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα & ικανότητα οργάνωσης
– Ομαδικότητα / αντίληψη
– Επιθυμητή η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσαςΤο Οινοποιείο προσφέρει:
– Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
– Γνώση, εμπειρία και εξέλιξη επάνω στο κρασί
Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email info@anhydrouswinery.com υπόψη Λένγκα Γρηγοριάδου
Σε όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
ANADALIS RESTAURANT ΖΑΚΥΝΘΟΣ/SOMMELIER
Από το εστιατόριο ANADALIS του ξενοδοχείου Windmill Bay 4* στη Ζάκυνθο αναζητούμε Sommelier για την καλοκαιρινή σεζόν 2022.
Απαραίτητα προσόντα:
Προσφέρονται:
Email: nikos_kla@hotmail.com
Νίκος Κλάδης 6983648072
ΡΕΜΕΤΖΟ RESTAURANT
Εστιατόριο Ρεμέτζο στην Ερέτρια Ευβοίας, αναζητά Sommelier για την καλοκαιρινή σεζόν, με την προοπτική μόνιμης συνεργασίας. Απαραίτητη η γνώση αγγλικών και η προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6948182577 ή να στείλουν το βιογραφικό τους στο remetzoeretria@gmail.com
Soboro Beer Bar and Restaurant
Αν θέλεις να έρθεις στην ομάδα μας, για την περίοδο 2022-2023, από Απρίλιο έως Νοέμβριο, στείλε μας το βιογραφικό σου .
Ζητάμε τις παρακάτω ειδικότητες:
Παρέχουμε διαμονή με συγκάτοικο
Προτεραιότητα δίνουμε στους υποψηφίους από τον Δήμο Κασσάνδρας-Προποντίδας ή αν έχουν εξοχική κατοικία στους παραπάνω Δήμους.
Ικανοποιητικός – ανταγωνιστικός Μισθός
Φιλικό εργασιακό περιβάλλον
Δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας
1 ημέρα ρεπό την εβδομάδα
Βογιατζής Αλέξανδρος
Άφυτος Χαλκιδικής,
Estia Award 2019
Soboro Beer Bar and Restaurant
since 2002
email: info@soboro.gr
6979671520 / 2374091656 / 2311300690