Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
GENIUS IN GASTRONOMY
Η εταιρεία Genius in Gastronomy ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο το κρασί, την μπίρα και τα αποστάγματα, από τον Sommelier Γιώργο Λούκα με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της Οινοχοΐας και της εστίασης.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
Καστελλίου 17,
Γαλάτσι 11146, Αττική
SANTORINI WINE ADVENTURE/ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
H ταξιδιωτική εταιρία οινοτουρισμού “Santorini Wine Adventure” αναζητά οινολόγο για συνοδεία εκδρομών/ξεναγήσεων οινοτουρισμού – Wine Tours την σεζόν 2023 στην Σαντορίνη, από 01.05.2023
Προσόντα:
– Άριστη γνώση Αγγλικών.
– Άνεση στην επικοινωνία.
– Ευχάριστη & φιλική προσωπικότητα.
– Πολύ καλή Γνώση του Ελληνικού Αμπελώνα.
– Γνώσεις Γευσιγνωσίας.
Παρέχoνται υψηλές αποδοχές, πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, ευχάριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητα διαμονής σε ατομικά επιπλωμένα διαμερίσματα.
Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες μέσω email στο info@winetoursantorini.com
Psyche Wine Bar/ Sommelier
Το Psyche Wine Bar, στην οδό Κορνάρου 4, δίπλα στην Ερμού, αναζητεί άτομο να πλαισιώσει την ομάδα του.
Ο /Η Υποψήφιος θα πρέπει να πληροί τα παρακάτω:
– Certified Sommelier by Genius in Gastronomy
– Προϋπηρεσία στην εστίαση για 3 τουλάχιστον έτη
– Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
– Άνεση στην επικοινωνία
Ο/Η υποψήφιος μπορεί να στείλει το βιογραφικό του στο:psyche.athens@gmail.com
Σε όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Ο Γιάννης Μακρής είναι απόφοιτος του Diploma WSET από το 2010, και έχει παρακολουθήσει το πρώτο έτος του Institute of Master of Wine.
Επί του παρόντος εργάζεται για την Jeroboam LTD που ειδικεύεται στην εισαγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, ως αγοραστής, ανάπτυξη μάρκετινγκ και πωλήσεων, εκπαίδευση και κατάρτιση για επαγγελματίες και ομάδες υπηρεσιών.
Γεννημένος και μεγαλωμένος επαγγελματικά και φυσικά στην Αθήνα, έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φιλοξενίας, που εργαζόταν ως διευθυντής και σομελιέ σε εστιατόρια και ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας.
Έχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος (κατάρτιση λίστας – εκπαίδευση) σε εταιρείες εστίασης. Το 2015 ήταν σύμβουλος του Ομίλου Hellas Group (εστιατόρια και deli shops) στη Σαγκάη για ένα χρόνο.
Περιστασιακά γράφει άρθρα για περιοδικά και ταξιδεύει τακτικά στις αμπελοοινικές περιοχές της Ευρώπης.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑ
Η Χριστίνα Ανδρέα είναι πιστοποιημένη Sommelier από την Genius in Gastronomy και το Court of Master Sommelier. Έχει εργαστεί στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας σε Ελλάδα και εξωτερικό , σε αναγνωρισμένα εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία ως sommelier αλλά και restaurant manager. Εργάζεται ως sommelier στο εστιατόριο Le Pavillon του Jean Charles Metayer. Επίσης από το 2021 εκπροσωπεί το οινοποιείο Silva Daskalaki στην αγορά της Αθήνας και του εξωτερικού.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υλικών του Παν. Πατρών και των τμημάτων Wine Professional & Sommelier και Beer Sommelier της Genius in Gastronomy. Έχει διακριθεί με την 3η θέση στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Οινοχόων το 2014 (αποσπώντας και τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου οινοχόου) και το 2015. Το 2018 απέκτησε τον τίτλο του Diploma (Silver Pin) της Παγκόσμιας Ένωσης Οινοχόων (A.S.I.). Από το 2012 εργάζεται στο τομέα της εστίασης και του τουρισμού, ως οινοχόος και beverage manager σε βραβευμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ. Σήμερα, διευθύνει την Oenos&co, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα πληροφόρησης, αγοράς και υπηρεσιών με αντικείμενο το κρασί, την μπίρα και τον καφέ.
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Πλακόπουλος Θεολόγος είναι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και του Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy. Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται στο χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας -εστιατόρια, holiday resorts- παρακολουθώντας και παραδίδοντας παράλληλα, σεμινάρια που αφορούν το γνωστικό αντικείμενο κλάδου. Τα τέσσερα τελευταία χρονιά είναι μέλος του sommelier team του Danai Beach Resort and Villas στην Νικήτη Χαλκιδικής, βραβευμένου από Ελλάδα και εξωτερικό, για την οινική συλλογή και το Wine program του.
Ενώ για το 2017 αναδείχθηκε ως 2ος καλύτερος Έλληνας Οινοχόος.
Κάβα Kylix- ΠΩΛΗΤΗΣ/ΠΩΛΗΤΡΙΑ
Πωλητής/ πωλήτρια στην κάβα KYLIX.
ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ
-Σπουδές σχετικές με το κρασί
-Γνώση MS OFFICE
-Γνώση Αγγλικής γλώσσας
-Γνώση εμπορικού συστήματος ERP θα εκτιμηθεί
-Οργανωτικότητα
-Μεθοδικότητα
-Ομαδικό Πνεύμα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Email επικοινωνίας:
stelioszisos@oenocosmos.gr
danae@oenocosmos.gr
kylix@kylix.gr
PELICAN KIPOS SANTORINI- SOMMELIER
Το Pelican Kipos, Café & Wine Restaurant στη Σαντορίνη, με κελάρι 600ων ετικετών κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, αναζητά άτομο για την θέση του Sommelier.
Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
Ο/Η υποψήφιος/α μπορεί να στείλει το βιογραφικό του/της στο
mariakollida@gmail.com
Σε όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
CALILO LUXURIOS HOTEL IOS- SOMMELIER
Το ξενοδοχείο CALILO αναζητά Οινολόγο / Sommelier με τις παρακάτω προϋποθέσεις:
ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 6975660808
Email liosatos@luxurios.com
Santorini Wine Tour- Οινοτουρισμός
Τουριστικό γραφείο στην Σαντορίνη, πρωτοπόρο στον χώρο του οινοτουρισμού, με εξειδικευμένη δραστηριότητα στις οινικές, γαστρονομικές και πολιτισμικές εμπειρίες, αναζητεί για τη σεζόν 2022 συνοδούς δραστηριοτήτων/wine experts.
Απαραίτητα προσόντα:
Παρέχεται ικανοποιητικός μισθός και διαμονή.
Παρακαλούμε για αποστολή βιογραφικών στο info@santoriniwinetour.com