Η Χριστίνα Ανδρέα είναι πιστοποιημένη Sommelier από την Genius in Gastronomy και το Court of Master Sommelier. Έχει εργαστεί στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας σε Ελλάδα και εξωτερικό , σε αναγνωρισμένα εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία ως sommelier αλλά και restaurant manager. Εργάζεται ως sommelier στο εστιατόριο Le Pavillon του Jean Charles Metayer. Επίσης από το 2021 εκπροσωπεί το οινοποιείο Silva Daskalaki στην αγορά της Αθήνας και του εξωτερικού.

Ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υλικών του Παν. Πατρών και των τμημάτων Wine Professional & Sommelier και Beer Sommelier της Genius in Gastronomy. Έχει διακριθεί με την 3η θέση στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Οινοχόων το 2014 (αποσπώντας και τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου οινοχόου) και το 2015. Το 2018 απέκτησε τον τίτλο του Diploma (Silver Pin) της Παγκόσμιας Ένωσης Οινοχόων (A.S.I.). Από το 2012 εργάζεται στο τομέα της εστίασης και του τουρισμού, ως οινοχόος και beverage manager σε βραβευμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ. Σήμερα, διευθύνει την Oenos&co, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα πληροφόρησης, αγοράς και υπηρεσιών με αντικείμενο το κρασί, την μπίρα και τον καφέ.

 

 

Ο Πλακόπουλος Θεολόγος είναι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και του Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy. Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται στο χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας -εστιατόρια, holiday resorts- παρακολουθώντας και παραδίδοντας παράλληλα, σεμινάρια που αφορούν το γνωστικό αντικείμενο κλάδου. Τα τέσσερα τελευταία χρονιά είναι μέλος του sommelier team του Danai Beach Resort and Villas στην Νικήτη Χαλκιδικής, βραβευμένου από Ελλάδα και εξωτερικό, για την οινική συλλογή και το Wine program του.
Ενώ για το 2017 αναδείχθηκε ως 2ος καλύτερος Έλληνας Οινοχόος.

Πωλητής/ πωλήτρια στην κάβα KYLIX.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

-Σπουδές σχετικές με το κρασί
-Γνώση MS OFFICE
-Γνώση Αγγλικής γλώσσας
-Γνώση εμπορικού συστήματος ERP θα εκτιμηθεί
-Οργανωτικότητα
-Μεθοδικότητα
-Ομαδικό Πνεύμα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • Άνοιγμα-κλείσιμο κάβας
  • Κλείσιμο Ταμείου
  • Ακεραιότητα κατάστασης κάβας
  • Ανεφοδιασμός ραφιών + κελαριού
  • Τηλεφωνική + φυσική εξυπηρέτηση πελατών
  • Απαντήσεις email για κάθε ζήτημα
  • Διεκπεραίωση ενδοδιακινήσεων
  • Ορισμός δρομολογίων επόμενης μέρας (μαζί με υπεύθυνο αποθήκης)
  • Παραγγελία αναλώσιμων κάβας
  • Διαχείριση παραγγελιών eshop με παραλαβή από το κατάστημα
  • Αυθημερόν αποστολές
  • Συμμόρφωση στις οδηγίες του υπεύθυνου της κάβας
  • Τιμολόγηση αποστολών
  • Αλληλογραφία τιμολογίων + αποδείξεων στους πελάτες

Email επικοινωνίας:

stelioszisos@oenocosmos.gr
danae@oenocosmos.gr
kylix@kylix.gr

Το Pelican Kipos, Café & Wine Restaurant στη Σαντορίνη, με κελάρι 600ων ετικετών κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, αναζητά άτομο για την θέση του Sommelier.
Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Certified Sommelier by Genius in Gastronomy
  • Απαραίτητη σχετική εργασιακή εμπειρία
  • Πολύ καλή γνώση της Αγγλική Γλώσσας
  • Άνεση στην επικοινωνία
  • Ευχάριστη προσωπικότητα
  • Αμεσότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα & ικανότητα οργάνωσης
  • Ομαδικότητα / αντίληψη

Ο/Η υποψήφιος/α μπορεί να στείλει το βιογραφικό του/της στο

mariakollida@gmail.com

Σε όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Το ξενοδοχείο CALILO αναζητά Οινολόγο / Sommelier με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Άριστη γνώση αγγλικών
  • Άριστη ικανότητα στην επικοινωνία, στις διαπροσωπικές σχέσεις και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
  • Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά, ομαδικό και οργανωτικό πνεύμα συνεργασίας
  • Γνώση των συστημάτων διαχείρισης ασφαλείας και υγιεινής τροφίμων (ISO & HACCP)
  • Ευχάριστη & φιλική προσωπικότητα
  • Πολύ καλή γνώση του ελληνικού αμπελώνα
  • Γνώσεις γευσιγνωσίας, βασικές αρχές οινολογίας/αμπελουργίας

ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  • Υψηλές αποδοχές βάσει προσόντων
  • Πολύ καλό κλίμα συνεργασίας
  • Ευχάριστες συνθήκες εργασίας
  • Δυνατότητα διαμονής σε ατομικά διαμερίσματα

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 6975660808

Email liosatos@luxurios.com

Τουριστικό γραφείο στην Σαντορίνη, πρωτοπόρο στον χώρο του οινοτουρισμού, με εξειδικευμένη δραστηριότητα στις οινικές, γαστρονομικές και πολιτισμικές εμπειρίες, αναζητεί για τη σεζόν 2022 συνοδούς δραστηριοτήτων/wine experts.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Καλή γνώση Ελληνικών και Διεθνή κρασιών.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα, με έμφαση στην ομαδικότητα
  • Εμπειρία σαν συνοδός δραστηριοτήτων επιθυμητή
  • Δίπλωμα οδήγησης

Παρέχεται ικανοποιητικός μισθός και διαμονή.

Παρακαλούμε για αποστολή βιογραφικών στο info@santoriniwinetour.com

Jeroboam Ltd , is looking for a sales representative . The ideal candidate has to achieve significant objectives and develop effective distribution and product visibility based on brand strategy of our various portfolio. You will lead and manage the achievements of sales and merchandising objectives within the assigned region in line with agreed targets. You are asked to build a strong external network in HORECA.

What we offer

  • Continuous coaching and mentorship
  • Opportunity to work in a dynamic and encouraging work environment
  • Business responsibilities for Day 1
  • Salary based on each candidates qualifications
  • Full time job

What we look for

  • Experience in sales in HORECA
  • Fluency in English (both verbal and written)
  • Excellent knowledge of MS Office
  • Previous Experience in the same position 2-3 years
  • Bachelors degree in Marketing is considered a plus
  • WSPC diploma is considered a plus
  • Driver’s License

Please share your CV info@jeroboam.gr

Το εστιατόριο Brunello Mykonos αναζητά συνεργάτη για την στελέχωση του προσωπικού του στις ειδικότητες του σερβιτόρου με εξειδίκευση στο κρασί για την καλοκαιρινή σεζόν.

Προσόντα:

– Απαραίτητη σχετική εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση είτε σε εστίαση
– Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα
– Επικοινωνιακά προσόντα για τον χειρισμό και την εξυπηρέτηση πελατών
– Οργανωτικές ικανότητες
– Αμεσότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα, ικανότητα οργάνωσης
– Επιπλέον ξένες γλώσσες θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο:
brunelloanticaenoteca@yahoo.com

Σε όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Επιθυμητά προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στον επισιτιστικό τομέα (σε ξενοδοχεία και εστιατόρια)
  • Απόφοιτος Σχολής οινοχοών (Genius in gastronomy Wine Professional & Sommelier Course, WSET L2-L3 ή παρόμοια σχολή)
  • Απαραίτητη η γνώση αγγλικών (επιπλέον γνώση άλλων γλωσσών θα είναι πρόσθετο προσόν)
  • Γνώση MS Office (Excel, Word, Outlook)
  • Συστάσεις

Καθήκοντα:

  • ​Εξυπηρέτηση πελάτων και παροχή πληροφοριών αναφορικά με το κρασί
  • Παροχή ιδεών και προτάσεων αναφορικά με food pairing /προώθηση και πώληση κρασιού

Επαγγελματικές ικανότητες:

  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες
  • Προσανατολισμός και συνέπεια στο αποτέλεσμα και στην επίτευξη των στόχων
  • Ομαδικό πνεύμα στην εργασία
  • Καθημερινή επαφή με τους πελάτες και επίλυση κάθε προβλήματος ή επιθυμίας τους

Προσφέρονται:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Δυνατότητες εξέλιξης