Γιώργος Λούκας - George Loukas

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπίρα και τ’ αποστάγματα.

Read more

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΙΑΛΙΔΗΣ

Ο Ελευθέριος Χανιαλίδης ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας το 2001 και έχει εργαστεί ως επικεφαλής οινοχόος αλλά και ως σύμβουλος οίνου σε πολλά wine bar, εστιατόρια αλλά και καταστήματα λιανικής. Τον Αύγουστο του 2023 έγινε ο πρώτος Έλληνας Master Sommelier και κατέχει το A.S.I. Diploma (Gold Pin) από το 2018.

Read more

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ

O Αλέξανδρος Μπουζίκας είναι πιστοποιημένος Sommelier από την παγκόσμια ένωση Sommelier A.S.I, την Genius In Gastronomy αλλά και από το Court Of Master Sommeliers.

Read more

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Θεολόγος Πλακόπουλος είναι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και του Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy.

Read more

ΑΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Ο Άρης Σκλαβενίτης έχει πτυχίο στην Οινολογία, είναι πιστοποιημένος Advanced Sommelier από Court of Master Sommeliers, έχει το Diploma της Παγκόσμιας Ένωσης Οινοχόων, το Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy.

Read more

ΦΩΤΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Φώτης Σταθόπουλος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο χώρο της εστίασης από το χώρο του καφέ. Άρχισε να ασχολείται με το κρασί το 2012 και έκτοτε εργάστηκε σε επιχειρήσεις εστίασης ως οινοχόος, υπεύθυνος λειτουργίας αλλά και ως εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικών με το service του κρασιού και τη γευσιγνωσία σε Αθήνα, Μύκονο και Βερολίνο.

Read more

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Ο Γιάννης Μακρής είναι απόφοιτος του Diploma WSET από το 2010,  και έχει παρακολουθήσει το πρώτο έτος του Institute of Master of Wine.
Επί του παρόντος εργάζεται για την Jeroboam LTD που ειδικεύεται στην εισαγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, ως αγοραστής, ανάπτυξη μάρκετινγκ και πωλήσεων, εκπαίδευση και κατάρτιση για επαγγελματίες και ομάδες υπηρεσιών.

Read more

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΑΚΗ

H Δέσποινα Μοσχάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Αλκοολούχων Ποτών του Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας.
Είναι Πιστοποιημένη wine και beer sommelier από την Genius in Gastronomy.

Read more

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

Ο Παναγιώτης Κατσούδας είναι Advanced Sommelier πιστοποιημένος από το Court of Masters Sommeliers, κάτοχος του WSET Level 4 -Diploma, του A.S.I. Diploma και απόφοιτος του Wine and Sommelier Expert Course της σχολής Genious in Gatsronomy

Read more

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΥΤΟΥΣΗΣ

Ο Μιχάλης Φυτούσης είναι πιστοποιημένος Bartender από την Πανελλήνια(HBA) και την Παγκόσμια ένωση Bartenders(IBA) με σπουδές Advanced bartending & Molecular techniques από το Mixology Group στο Brighton της Αγγλίας.

Read more

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υλικών του Παν. Πατρών και των τμημάτων Wine Professional & Sommelier και Beer Sommelier της Genius in Gastronomy, ενώ το 2023 αποφοίτησε με επιτυχία από το τμήμα Expert Sommelier της ίδιας σχολής.

Read more

ΑΛΕΞΗΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ

Εργάζεται στον χώρο της εστίασης και είναι ιδιοκτήτης, από το 1999, στο εστιατόριο ΡΕΜΕΤΖΟ στην Ερέτρια Ευβοίας.

Read more

ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

Η Άννα Δημητριάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Read more

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος είναι πιστοποιημένος Sommelier από την Genius in Gastronomy από την ηλικία των 19 ετών ενώ έχει ολοκληρώσει και το Wine Expert Sommelier Course.

Read more

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γεώργιος Λυκόπουλος είναι ο expert στον κλάδο του Silver Service με πολυετή εμπειρία και εκτεταμένο δίκτυο
συνεργασιών.

Read more