Γιώργος Λούκας - George Loukas

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπίρα και τ’ αποστάγματα.

Read more

ΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σίμος Γεωργόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με το κρασί και το φαγητό από το 1998 σαν οινογράφος αλλά και κριτικός οίνου και γεύσης.

Read more

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ

O Αλέξανδρος Μπουζίκας είναι πιστοποιημένος Sommelier από την παγκόσμια ένωση Sommelier A.S.I, την Genius In Gastronomy αλλά και από το Court Of Master Sommeliers.

Read more

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΙΑΛΙΔΗΣ

Ο Χανιαλίδης Ελευθέριος ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας το 2001 και έχει εργαστεί ως επικεφαλής οινοχόος αλλά και ως σύμβουλος οίνου σε πολλά wine bar, εστιατόρια αλλά και καταστήματα λιανικής.

Read more

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πλακόπουλος Θεολόγος είναι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και του Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy.

Read more

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΑΚΗ

Η Δέσποινα Μοσχάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Οινολογία και Τεχνολογίας Ποτών του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών.

Read more

ΑΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Ο Άρης Σκλαβενίτης έχει πτυχίο στην Οινολογία, είναι πιστοποιημένος Sommelier από την Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων, το Court of Master Sommeliers, Wine & Sommelier Expert Course και σπουδαστής στο WSET lvl 4 Diploma.

Read more

ΦΩΤΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σταθόπουλος Φώτης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο χώρο της εστίασης από το χώρο του καφέ πριν είκοσι περίπου χρόνια όπου παραμένει ενεργός ως εισηγητής σε σεμινάρια barista.

Read more

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

Ο Παναγιώτης Κατσούδας είναι Sommelier πιστοποιημένος από την A.S.I. και το Court of Masters Sommeliers.

Read more

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γεώργιος Λυκόπουλος είναι ο expert στον κλάδο του Silver Service με πολυετή εμπειρία και εκτεταμένο δίκτυο
συνεργασιών.

Read more

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΩΜΟΣ

Απόφοιτος του  Studies of Business Science (SBS) College (με την υποστήριξη του State University of New York) , με Certificate στο Management αλλά και του  Ι.Ε.Κ Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Le Monde του τμήματος  Οινοχόων καθώς και του τμήματος Διαχείρισης Bar και Εστιατορίου,  πιστοποιημένος   Beer Sommelier  στη Genius in Gastronomy.

Read more

ΑΛΕΞΗΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ

Εργάζεται στον χώρο της εστίασης και είναι ιδιοκτήτης, από το 1999, στο εστιατόριο ΡΕΜΕΤΖΟ στην Ερέτρια Ευβοίας.

Read more

ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

Η Άννα Δημητριάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Read more

ΠΟΠΗ ΓΟΥΩΛΙΚ

Η Πόπη Γουώλικ είναι κάτοχος PhD στην Παιδοψυχολογία του Πανεπιστημίου Colorado at Boulder, ΗΠΑ, κάτοχος M.Sc Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, του Πανεπιστημίου του Salt Lake City UTAH – ΗΠΑ, καθώς και κάτοχος MBA του ιδίου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Read more

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υλικών του Παν. Πατρών και των τμημάτων Wine Professional & Sommelier και Beer Sommelier της Genius in Gastronomy. Έχει διακριθεί με την 3η θέση στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Οινοχόων το 2014 (αποσπώντας και τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου οινοχόου) και το 2015.

Read more

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Ο Γιάννης Μακρής είναι απόφοιτος του Diploma WSET από το 2010,  και έχει παρακολουθήσει το πρώτο έτος του Institute of Master of Wine.
Επί του παρόντος εργάζεται για την Jeroboam LTD που ειδικεύεται στην εισαγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, ως αγοραστής, ανάπτυξη μάρκετινγκ και πωλήσεων, εκπαίδευση και κατάρτιση για επαγγελματίες και ομάδες υπηρεσιών.

Read more