Ο Παναγιώτης Κατσούδας είναι Sommelier πιστοποιημένος από την A.S.I. και το Court of Masters Sommeliers. Είναι σπουδαστής στο WSET, Level 4 -Diploma in Wines και απόφοιτος του Wine and Sommelier Expert Course της σχολής Genious in Gatsronomy. Αν και οι πρώτες σπουδές του ήταν στην Ενεργειακή Τεχνολογία και κατέχει πτυχίο Ενεργειακού Μηχανικού, έχει αφιερώσει τη ζωή του στον κόσμο του κρασιού. Τα τελευταία τρία χρόνια απασχολείται ως Maitre d’ Hotel στο ξενοδοχείο Electra Hotel Athens και είναι ο Head Sommelier του Ομίλου Electra Hotels SA. Έχει αναδειχθεί ο 4ος καλύτερος Sommelier της Ελλάδας το 2020 και ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος το 2019 στον πανελλήνιο διαγωνισμό καλύτερου Έλληνα οινοχόου. Είναι σύμβουλος οίνου για εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνοντας παρουσιάσεις κρασιών και προτάσεις για συνδυασμό φαγητού και κρασιού. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και απολαμβάνει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να επισκέπτεται οινοποιεία, εντρυφώντας στην οινική τους κουλτούρα και μαθαίνοντας τα μυστικά τους.