Το οινοποιείο GENTILINI στις Μηνίες αναζητά 2 άτομα για τη στελέχωση του επισκέψιμου τμήματός του για την σεζόν 2023.
Η θέση 1 εργασίας αφορά:
Στέλεχος Υποδοχής και Ξενάγησης
• Υποδοχή επισκεπτών
• Ξεναγήσεις στους αμπελώνες και χώρο παραγωγής
• Γευστικές δοκιμές και ενημέρωση επισκεπτών.
• Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– Άριστη γνώση αγγλικών
– 2η ξένη γλώσσα θα εκτιμηθεί, ειδικά Ιταλικά
– Σχετική εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί
– Καλές ικανότητες χρήσης Η/Υ
– Άνεση στην επικοινωνία και ομαδικό πνεύμα
– Ευχάριστη προσωπικότητα και αντίληψη
– Ενθουσιασμός, επαγγελματισμός, όρεξη για μάθηση
– Αμεσότητα, συνέπεια, εργατικότητα, υπευθυνότητα, ικανότητα οργάνωσης
– Δίπλωμα οδήγησης και αυτοκίνητο, καθώς το οινοποιείο είναι εκτός πόλης.
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ GENIUS IN GASTRONOMY ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ
Η θέση 2 εργασίας αφορά:
Προετοιμασία και οργάνωση γευστικών δοκιμών
• Προετοιμασία Γευστικών δοκιμών
• Οργάνωση χώρου προετοιμασίας
• Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– Γνώση αγγλικών
– Σχετική εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί
– Άνεση στην επικοινωνία και ομαδικό πνεύμα
– Ευχάριστη προσωπικότητα και αντίληψη
– Ενθουσιασμός, επαγγελματισμός, όρεξη για μάθηση
– Αμεσότητα, συνέπεια, εργατικότητα, υπευθυνότητα, ικανότητα οργάνωσης
– Δίπλωμα οδήγησης και αυτοκίνητο, καθώς το οινοποιείο είναι εκτός πόλης.
Η εταιρεία παρέχει:
– Ανταγωνιστικές αποδοχές
– Ευχάριστο περιβάλλον
– Εβδομαδιαίο ρεπό
– Συνεχής εκπαίδευση στο κρασί/οινοτουρισμό (σε περίπτωση συνέχειας συνεργασίας).
Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email:
info@gentilini.gr ή επικοινωνία στο 6932718730 Μαριάννα Κοσμετάτου.
Το Toula’s Seaside Resturant μεγαλώνει την ομάδα του!
Το βραβευμένο εστιατόριο Toulas Seaside στην Κέρκυρα αναπτύσσεται και η ομάδα μας μεγαλώνει.
Στα πλαίσια της ενδυνάμωσης της ομάδας μας για την ερχόμενη σεζόν 2023 και σε συνδυασμό με την επέκταση των δραστηριοτήτων μας αναζητούμε προσωπικό για να καλύψει τα παρακάτω τμήματα.
* Restaurant & Bar staff:
Sommelier
Junior Sommelier
Υποδοχή Hostess
*Απαιτούμενα προσόντα :
Προηγούμενη ανάλογη εμπειρία.
Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, επιθυμητή γνώση και άλλης ξένης γλώσσας.
Υπευθυνότητα και πελατοκεντρική προσέγγιση.
Άριστη ικανότητα επικοινωνίας συνεργασίας και ομαδικό πνεύμα.
* Παροχές:
Δυναμικό και εξελισσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον.
Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών.
Εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.
Απασχόληση σε μια βραβευμένη επιχείρηση εστίασης που εφαρμόζει τα υψηλότερα standars φιλοξενίας Διατροφή, και διαμονή .
Βιογραφικό με φωτογραφία στο
Email: cv@toulaseaside.com
Santa Marina Mykonos Resort- Head Sommelier
DEPARTMENT: FOOD AND BEVERAGE
JOB TITLE: Head Sommelier
SHORT DESCRIPTION: We are looking for a Head Sommelier to join our team!
JOB DESCRIPTION:
• Creates and updates wine lists that pair with food menus
• Makes recommendations on food and wine pairings
• Advises guests on wines based on their personal tastes
• Supervises wine serving
• Ensures that the wine cellar is fully stocked
• Trains wait staff on available wines
• Complies with health and safety regulations
Location: Mykonos
Work-Schedule: Full-time 12 month job: 6 months in Santa Marina, in MYKONOS and 6 months in POLLEN STREET SOCIAL by Jason Atherton, in LONDON
Starting date: April 2023
REQUIRED SKILLS & EXPERIENCE:
3 years in a similar position ideally within a hotel environment or luxury restaurant.
Ability to perform all essential duties during a lengthy, high-volume, and high-pressure service.
Superb attention to detail and driven by delivering exception standards.
Capacity to work with a sense of urgency.
Contribute to the growth and success of the team.
Extensive knowledge of food and wine pairings, strong interpersonal skills and a deep familiarity with the food service industry
Good English Language skills.
WHAT WE OFFER: Competitive compensation package.
Opportunity to be developed within the most innovative operator of lifestyle hospitality brands in the world.
Ongoing training opportunities.
Staff Accommodation when in Mykonos.
Meals on & off duty.
CONTACT EMAIL: maria.karella@santa-marina.gr
PHONE NUMBER: 210. 42 26 571
Το Naos Restaurant αναζητά συνεργάτη!
Το Naos Restaurant αναζητά συνεργάτη για τη στελέχωση της θέσης του σερβιτόρου Α’ χωρίς αποκλειστικά χρέη sommelier.
Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– Απόφοιτοι της Genius In Gastronomy θα εκτιμηθούν
– Σχετική εργασιακή εμπειρία
– Πολύ καλή γνώση της Αγγλική Γλώσσας
– Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, εργατικότητα και ομαδικό πνεύμα
– Αντίληψη, επαγγελματισμός, όρεξη για μάθηση και εξέλιξη.
– Ικανότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών
Η εταιρεία παρέχει:
– Καλές αποδοχές & φιλοδωρήματα
– Διαμονή κοντά στο χώρο του εστιατορίου
– διατροφή
– Δυνατότητα επαγγελματικής ανάπτυξης
Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email career@naosoia.gr ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +30 6948835670
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ζερβουδάκης Γιωργος. (https://naosoia.gr)
Το οινοποιείο Gentilini αναζητά συνεργάτες!
Το οινοποιείο GENTILINI στις Μηνίες αναζητά 2 άτομα για τη στελέχωση του επισκέψιμου τμήματός του για την σεζόν 2023.
Η θέση 1 εργασίας αφορά:
Στέλεχος Υποδοχής και Ξενάγησης
• Υποδοχή επισκεπτών
• Ξεναγήσεις στους αμπελώνες και χώρο παραγωγής
• Γευστικές δοκιμές και ενημέρωση επισκεπτών.
• Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– Άριστη γνώση αγγλικών
– 2η ξένη γλώσσα θα εκτιμηθεί, ειδικά Ιταλικά
– Σχετική εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί
– Καλές ικανότητες χρήσης Η/Υ
– Άνεση στην επικοινωνία και ομαδικό πνεύμα
– Ευχάριστη προσωπικότητα και αντίληψη
– Ενθουσιασμός, επαγγελματισμός, όρεξη για μάθηση
– Αμεσότητα, συνέπεια, εργατικότητα, υπευθυνότητα, ικανότητα οργάνωσης
– Δίπλωμα οδήγησης και αυτοκίνητο, καθώς το οινοποιείο είναι εκτός πόλης.
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ GENIUS IN GASTRONOMY ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ
Η θέση 2 εργασίας αφορά:
Προετοιμασία και οργάνωση γευστικών δοκιμών
• Προετοιμασία Γευστικών δοκιμών
• Οργάνωση χώρου προετοιμασίας
• Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
– Γνώση αγγλικών
– Σχετική εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί
– Άνεση στην επικοινωνία και ομαδικό πνεύμα
– Ευχάριστη προσωπικότητα και αντίληψη
– Ενθουσιασμός, επαγγελματισμός, όρεξη για μάθηση
– Αμεσότητα, συνέπεια, εργατικότητα, υπευθυνότητα, ικανότητα οργάνωσης
– Δίπλωμα οδήγησης και αυτοκίνητο, καθώς το οινοποιείο είναι εκτός πόλης.
Η εταιρεία παρέχει:
– Ανταγωνιστικές αποδοχές
– Ευχάριστο περιβάλλον
– Εβδομαδιαίο ρεπό
– Συνεχής εκπαίδευση στο κρασί/οινοτουρισμό (σε περίπτωση συνέχειας συνεργασίας).
Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email:
info@gentilini.gr ή επικοινωνία στο 6932718730 Μαριάννα Κοσμετάτου.
Santorini Wine Tour- Οινοτουρισμός
Τουριστικό γραφείο στην Σαντορίνη, πρωτοπόρο στον χώρο του οινοτουρισμού, με εξειδικευμένη δραστηριότητα στις οινικές, γαστρονομικές και πολιτισμικές εμπειρίες, αναζητεί για τη σεζόν 2023 συνοδούς δραστηριοτήτων/wine experts.
Απαραίτητα προσόντα:
· Καλή γνώση Ελληνικών και Διεθνή κρασιών.
· Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
· Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα, με έμφαση στην ομαδικότητα
· Εμπειρία σαν συνοδός δραστηριοτήτων επιθυμητή
· Δίπλωμα οδήγησης
Παρέχεται ικανοποιητικός μισθός και διαμονή.
Παρακαλούμε για αποστολή βιογραφικών στο info@santoriniwinetour.com
SANTORINI WINE ADVENTURE/ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
H ταξιδιωτική εταιρία οινοτουρισμού “Santorini Wine Adventure” αναζητά οινολόγο για συνοδεία εκδρομών/ξεναγήσεων οινοτουρισμού – Wine Tours την σεζόν 2023 στην Σαντορίνη, από 01.05.2023
Προσόντα:
– Άριστη γνώση Αγγλικών.
– Άνεση στην επικοινωνία.
– Ευχάριστη & φιλική προσωπικότητα.
– Πολύ καλή Γνώση του Ελληνικού Αμπελώνα.
– Γνώσεις Γευσιγνωσίας.
Παρέχoνται υψηλές αποδοχές, πολύ καλό κλίμα συνεργασίας, ευχάριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητα διαμονής σε ατομικά επιπλωμένα διαμερίσματα.
Αποστολή βιογραφικών και πληροφορίες μέσω email στο info@winetoursantorini.com
Psyche Wine Bar/ Sommelier
Το Psyche Wine Bar, στην οδό Κορνάρου 4, δίπλα στην Ερμού, αναζητεί άτομο να πλαισιώσει την ομάδα του.
Ο /Η Υποψήφιος θα πρέπει να πληροί τα παρακάτω:
– Certified Sommelier by Genius in Gastronomy
– Προϋπηρεσία στην εστίαση για 3 τουλάχιστον έτη
– Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
– Άνεση στην επικοινωνία
Ο/Η υποψήφιος μπορεί να στείλει το βιογραφικό του στο:psyche.athens@gmail.com
Σε όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Ο Γιάννης Μακρής είναι απόφοιτος του Diploma WSET από το 2010, και έχει παρακολουθήσει το πρώτο έτος του Institute of Master of Wine.
Επί του παρόντος εργάζεται για την Jeroboam LTD που ειδικεύεται στην εισαγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, ως αγοραστής, ανάπτυξη μάρκετινγκ και πωλήσεων, εκπαίδευση και κατάρτιση για επαγγελματίες και ομάδες υπηρεσιών.
Γεννημένος και μεγαλωμένος επαγγελματικά και φυσικά στην Αθήνα, έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φιλοξενίας, που εργαζόταν ως διευθυντής και σομελιέ σε εστιατόρια και ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας.
Έχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος (κατάρτιση λίστας – εκπαίδευση) σε εταιρείες εστίασης. Το 2015 ήταν σύμβουλος του Ομίλου Hellas Group (εστιατόρια και deli shops) στη Σαγκάη για ένα χρόνο.
Περιστασιακά γράφει άρθρα για περιοδικά και ταξιδεύει τακτικά στις αμπελοοινικές περιοχές της Ευρώπης.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑ
Η Χριστίνα Ανδρέα είναι πιστοποιημένη Sommelier από την Genius in Gastronomy και το Court of Master Sommelier. Έχει εργαστεί στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας σε Ελλάδα και εξωτερικό , σε αναγνωρισμένα εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία ως sommelier αλλά και restaurant manager. Εργάζεται ως sommelier στο εστιατόριο Le Pavillon του Jean Charles Metayer. Επίσης από το 2021 εκπροσωπεί το οινοποιείο Silva Daskalaki στην αγορά της Αθήνας και του εξωτερικού.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υλικών του Παν. Πατρών και των τμημάτων Wine Professional & Sommelier και Beer Sommelier της Genius in Gastronomy, ενώ το 2023 αποφοίτησε με επιτυχία από το τμήμα Expert Sommelier της ίδιας σχολής. Έχει διακριθεί με την 3η θέση στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Οινοχόων το 2014 (αποσπώντας και τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου οινοχόου) και το 2015. Το 2018 απέκτησε τον τίτλο του Diploma (Silver Pin) της Παγκόσμιας Ένωσης Οινοχόων (A.S.I.). Από το 2012 εργάζεται στο τομέα της εστίασης και του τουρισμού, ως οινοχόος και beverage manager σε βραβευμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ. Σήμερα, διευθύνει την Oenos&co, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί ως βάση πληροφόρησης και οδηγός αγοράς για το κρασί και την μπίρα, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής στον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο.