Join our team and find yourself in a creative environment filled with Gastronomy, Wine, History, and Culture of Crete!

Genuine Experience is a Creative Team of Passionate Sommeliers who aim to create the ultimate experience for our fellow visitors on the island of Crete, Greece.

We don’t offer a stable desk office, because the view changes daily, it may be a vineyard, the infinite blue of the Cretan Sea, or a traditional house in the Cretan Inland!

Basic requirement: Living each moment as a Genuine Experience Are you passionate about Wine?

Are you constantly searching for your next Culinary Experience?

Love meeting new people?

A creative mind intrigued by surrealism in all-time classic environments?

Send us your CV: contact@contactgenuine.com

SOMMELIER

Ο όμιλος Andronis στην Σαντορίνη αναζητά άτομα για τις θέσεις Assistant Sommelier και Sommelier, με budget 1000€ και 1260€ αντίστοιχα. Θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία συνεργασίας με τον Wine Director του ομίλου Σωτήρη Κανδύλη, διακεκριμένο επαγγελματία στον χώρο των κρασιών. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email hr@andronis.com ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 6983916065.

ASSISTANT SOMMELIER

Ο όμιλος Andronis στην Σαντορίνη αναζητά άτομα για τις θέσεις Assistant Sommelier και Sommelier, με budget 1000€ και 1260€ αντίστοιχα. Θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία συνεργασίας με τον Wine Director του ομίλου Σωτήρη Κανδύλη, διακεκριμένο επαγγελματία στον χώρο των κρασιών. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email hr@andronis.com ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 6983916065.

Η Πόπη Γουώλικ είναι κάτοχος PhD στην Παιδοψυχολογία του Πανεπιστημίου Colorado at Boulder, ΗΠΑ, κάτοχος M.Sc Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, του Πανεπιστημίου του Salt Lake City UTAH – ΗΠΑ, καθώς και κάτοχος MBA του ιδίου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στον Όμιλο Επιχειρήσεων Ιωάννη Αλαφούζου και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στον ραδιοφωνικό σταθμού Radio Gold, είχε τη Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρείας HRS διαχειρίστρια των ραδιοσταθμών Λάμψη 92,3 και Village 88,3.

Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι Digital Marketing & Social Media Director at Bonello Ltd εχει φοιτήσει WSPC (Wine & Spirit Professional Center – Athens) καθώς και στην Genius in Gastronomy όπου και είναι εισιγήτρια στο τμήμα wine marketing και digital identity.
Έχει επίσης την ραδιοφωνική εκπομπή Wine Lovers η οποία από το 2013 είναι η μοναδική, εξειδικευμένη, δίωρη εκπομπή για το κρασί που έχει φιλοξενηθεί σε ιντερνετικά ραδιόφωνα όπως το OnAir, Maga, Amagi και σήμερα Ifeelradio.
Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και και παράλληλα, συμμετέχει ως κριτής σε διεθνής διαγωνισμούς οίνου όπως το Concours Mondial de Bruxelles και στην προώθηση του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό μέσω της ΕΔΟΑΟ, διεπαγγελματική οργάνωση αμπέλου και οίνου .

Η Δέσποινα Μοσχάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Α.Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΩΝ.
Είναι πιστοποιημένη wine και beer sommelier από την Genius in Gastronomy.
Ως οινολόγος έχει συνεργαστεί με το οινολογικό εργαστήριο του Παναγιώτη Ζουμπούλη και τα κτήματα La Tour Melas και RIRA Vineyards.
Στον χώρο της εστίασης βρίσκεται από το 2011 ως sommelier για το εστιατόριο «ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ» -Κηφισιά και «PELICAN-KIPOS»- Σαντορίνη, ενώ από το 2017 είναι η sommelier του εστιατορίου «The Athenian House» στην Σαντορίνη.

Ο Γεώργιος Λυκόπουλος είναι ο expert στον κλάδο του Silver Service με πολυετή εμπειρία και εκτεταμένο δίκτυο
συνεργασιών. Είναι ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει καινούρια δεδομένα στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας καθοδηγούμενος από το πάθος και την αγάπη του για τον τομέα της εξειδίκευσης του , o οποίος παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα να βοηθά τους ανθρώπους να εξελίσσονται και να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Chateau des services που ασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση πάνω στο silver service και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες yachting και πολυτελών βιλών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πλήθος από μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους πολυτελείας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τέλος αξιοσημείωτες είναι οι δύο πρόσφατες συνεργασίες του ως εισηγητής και trainer του συγκεκριμένου κλάδου στο IST College και στο ETOILE by Les Chefs.

Ο Παναγιώτης Κατσούδας είναι Sommelier πιστοποιημένος από την A.S.I. και το Court of Masters Sommeliers. Είναι σπουδαστής στο WSET, Level 4 -Diploma in Wines και απόφοιτος του Wine and Sommelier Expert Course της σχολής Genious in Gatsronomy. Αν και οι πρώτες σπουδές του ήταν στην Ενεργειακή Τεχνολογία και κατέχει πτυχίο Ενεργειακού Μηχανικού, έχει αφιερώσει τη ζωή του στον κόσμο του κρασιού. Τα τελευταία τρία χρόνια απασχολείται ως Maitre d’ Hotel στο ξενοδοχείο Electra Hotel Athens και είναι ο Head Sommelier του Ομίλου Electra Hotels SA. Έχει αναδειχθεί ο 4ος καλύτερος Sommelier της Ελλάδας το 2020 και ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος το 2019 στον πανελλήνιο διαγωνισμό καλύτερου Έλληνα οινοχόου. Είναι σύμβουλος οίνου για εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνοντας παρουσιάσεις κρασιών και προτάσεις για συνδυασμό φαγητού και κρασιού. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και απολαμβάνει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να επισκέπτεται οινοποιεία, εντρυφώντας στην οινική τους κουλτούρα και μαθαίνοντας τα μυστικά τους.

Ο Σταθόπουλος Φώτης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο χώρο της εστίασης από το χώρο του καφέ πριν είκοσι περίπου χρόνια όπου παραμένει ενεργός ως εισηγητής σε σεμινάρια barista. Διετέλεσε επίσης κριτής στα εθνικά πρωταθλήματα barista (SCA) από το 2014 έως και το 2019. Με το κρασί άρχισε να ασχολείται το 2012 και εργάστηκε σε επιχειρήσεις εστίασης ως οινοχόος, υπεύθυνος λειτουργίας αλλά και ως εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικών με το service του κρασιού και τη γευσιγνωσία σε Αθήνα, Μύκονο και Βερολίνο. Παρακολούθησε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στο αντικείμενο σε πολλούς και διαφορετικούς φορείς όπως το WSPC (WSET Lv 3), το Court of Master Sommelier (1st Lv), το γεωπονικό ινστιτούτο Αθηνών και φυσικά την Genius in Gastronomy που συμμετέχει στο πρόγραμμα Wine & Sommelier Expert Course. Το 2018 πιστοποιήθηκε με επιτυχία ως οινοχόος από την παγκόσμια ένωση οινοχόων (Sommelier ASI Dip num. 3131). Από το 2015 είναι εγγεγραμμένο μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Σαντορίνη στον τομέα του οινοτουρισμού ως συνοδός επισκέψεων στα οινοποιεία του νησιού.

Η Άννα Δημητριάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είναι επίσης κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος του Διεθνούς Οργανισμού Οίνου & Αμπέλου (O.I.V.) στο Wine Management και ασχολείται επαγγελματικά με το κρασί από το 1998 ως Executive Director της κάβας MYCAVA by Depot des Vins στη Θεσσαλονίκη. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 25 οινοπαραγωγικές χώρες κι έχει δοκιμάσει κρασιά και οινοπνευματώδη από κάθε γωνιά του πλανήτη. Έχει διατελέσει κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου κι έχει στο ενεργητικό της πλήθος παρουσιάσεων με θέμα το κρασί σε ποικίλα ακροατήρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου και πλήρους προγράμματος με αντικείμενο τα αποστάγματα, η Genius in Gastronomy παρουσιάζει το “The High Art & Science of Spirits Course ,ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην παροχή των σε βάθος και ουσία γνώσεων που χρειάζεται κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης καθώς και του F&B management.

Πέρα από την θεωρητική κατάρτιση, πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες, με μια σειρά εξαίσιων και συχνά σπάνιων αποσταγμάτων. Τόπος διεξαγωγής: κάβα «Oinoteka»

Ημέρες σεμιναρίου:
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
Ώρες σεμιναρίου: 12.00 – 17.00
Θεματολογία:
-ΑΠΟΣΤΑΞΗ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
-VODKA,GIN , TEQUILA
-WHISKY ΣΚΩΤΙΑ
– WHISKY ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ
-RUM
-ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ, GRAPPA κ.α
-BRANDY, COGNAC, ARMAGNAC, CALVADOS
-LIQUEUR, CRÈME
-BITTERS
-ΛΟΙΠΑ ΠΟΤΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 15 ΩΡΕΣ
Κόστος συμμετοχής: 450,00 € / άτομο
Certified Spirits Sommelier : 124,00€
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 690 6663419 (13.00 – 20.00)
και στα e-mail: info@geniusingastronomy.grgeniusingastronomy@gmail.com καθώς και απευθείας στην Κάβα “OINOTEKA” στο τηλέφωνο: 2810 282800 και στο e-mail info@oinoteka.gr