• Facebook
  • Youtube
  • Flickr
  • Instagram
  • LinkedIn
Καστελλίου 17, Γαλάτσι | +30 212 1006 520
Genius in Gastronomy
  • HOME
  • Η ΕΤΑΙΡΙΑ
    • Προφίλ
    • Συνεργάτες
  • ΚΥΚΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    • Κρασί
    • Μπίρα
    • Αποστάγματα
    • Άλλα σεμινάρια
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΝΕΑ
  • SOMMELIER EXPERT BLOG
    • Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου
  • ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ελληνικά
  • English
  • Menu Menu
Banner1
Banner2
Banner3
Banner4
Συνεργάτες

Γιώργος Λούκας

Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπίρα και τ’ αποστάγματα.

Είναι Wine Education & Development Consultant στην εταιρεία Deals Sa. Ανακηρύχθηκε Καλύτερος Έλληνας Sommelier και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Sommelier το 2002 και στον Παγκόσμιο το 2004. Έχει υπάρξει Κριτής Διεθνών Διαγωνισμών Κρασιού και αρθρογραφούσε σε γνωστά περιοδικά σε σχέση με το κρασί και τα αποστάγματα. Τα τελευταία χρόνια προετοιμάζει υποψήφιους διαγωνιζόμενους σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς. Από το 2019 έως το 2022 ήταν επισήμως ο προπονητής την εθνικής ομάδα sommelier.
Συνεργάζεται με γνωστούς ξενοδοχειακούς ομίλους ενώ εδώ και 9 χρόνια έχει την ευθύνη του food pairing στη μεγαλύτερη γαστρονομική εκδήλωση στην Ελλάδα, το Sani Gourmet Festival. Επίσης έχει υπάρξει σύμβουλος οίνου σε δύο από τα πιο αναγνωρισμένα και βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin, «Σπονδή» και «Funky Gourmet». Από το 2017 είναι επίσημος brand ambassador του γνωστού αυστριακού οίκου ποτηριών κρασιού Riedel και ήταν μέλος της A.S.I. Didactic Committee από τον Ιούλιο 2017- Δεκέμβριο 2020.

26 Ιουλίου, 2021/by Genius in Gastronomy
https://www.geniusingastronomy.gr/wp-content/uploads/2021/07/GEORGE_SITE.png 600 600 Genius in Gastronomy https://www.geniusingastronomy.gr/wp-content/uploads/2022/01/2022new-logo-genius.png Genius in Gastronomy2021-07-26 16:04:542024-11-05 18:22:27Γιώργος Λούκας

GENIUS IN GASTRONOMY

Η εταιρεία Genius in Gastronomy ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο το κρασί, την μπίρα και τα αποστάγματα, από τον Sommelier Γιώργο Λούκα με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της Οινοχοΐας και της εστίασης.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Καστελλίου 17,
Γαλάτσι 11146, Αττική

info@geniusingastronomy.gr
+30 212 1006 520

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΧΡΗΣΙΜΑ

  • Σεμινάρια για Κρασί
  • Σεμινάρια για Μπίρα
  • Σεμινάρια για Αποστάγματα
  • Άλλα σεμινάρια
  • Δραστηριότητες
  • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
© Copyright - Genius in Gastronomy - Enfold WordPress Theme by Kriesi
  • Ελληνικά
  • English
Αλέξης Μυτακίδης The Art & Science of Spirits (Αποστάγματα)
Scroll to top

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

Genius in Gastronomy
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Επισκόπηση Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Απαραίτητα Cookies

Το Απαραίτητα Cookies θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή ενεργοποιημένα, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις cookies.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε ξανά τα cookies.