Wine Professional & Sommelier Course@ Αθήνα 2018-2019-No 3!

Λόγω υπερβολικής ζήτησης και μη έχοντας την δυνατότητα, με τα 2 ήδη υπάρχοντα τμήματα του Wine Professional & Sommelier Course στην Αθήνα, να εξυπηρετήσουμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για το σεμινάριο, δημιουργούμε ένα νέο τμήμα. Το Wine Professional & Sommelier Course είναι το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεων του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.
Στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER. Η συμμετοχή* στις εξετάσεις είναι προαιρετική αλλά η επιτυχία σ’ αυτές αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πιστοποίησης για τις βαθμίδες Wine Pro & Sommelier.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μεταβείτε στη σελίδα Σχήμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης για Wine Experts & Sommeliers!
Συνοπτικά το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:
Έναρξη: Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018
Λήξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019
Ημέρες σεμιναρίων: κάθε Τετάρτη & Παρασκευή
Ώρες σεμιναρίων:
Τμήμα μεσημεριανό: 12.30 – 15.30
Ημερομηνίες & Θεματολογία:
Τετάρτη 28 & Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 Εισαγωγή στο κρασί (Βασικές αρχές αμπελουργίας, βασικές αρχές οινολογίας, terroir κ.λ.π)
Τετάρτη 5 & Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 Μυστικά της Γευσιγνωσίας (Δοκιμή κρασιών)
Τετάρτη 12 & Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 Κυριότερες ποικιλίες – Στυλ κρασιών (Δοκιμή κρασιών)
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 Γαλλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών) 12.30-16.30
Τετάρτη 9 & Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 Γαλλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
12.30-16.30
Τετάρτη 16, Παρασκευή 18 &Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 Ιταλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου Αμπελώνες Ισπανίας & Πορτογαλίας (Δοκιμή κρασιών)
Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 Αμπελώνες Γερμανίας, Αυστρίας & άλλων χωρών (Δοκιμή κρασιών)
Παρασκευή 1 & Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 Αμπελώνες Νέου Κόσμου (Δοκιμή κρασιών)
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 Αφρώδη κρασιά από όλο τον κόσμο
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 Ενισχυμένα κρασιά από όλο τον κόσμο
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, Τετάρτη 20 & Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 Ελληνικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
• Βάση της πιστοποίησης, ο χρόνος που απαιτείται για τον Ελληνικό Αμπελώνα είναι 3 ώρες. Στο συγκεκριμένο θέμα επειδή είμαστε στην Ελλάδα θα αφιερώσουμε 12 ώρες ( ένα μικρό course για τον Ελληνικό Αμπελώνα) 12.30-16.30
Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 Συνδυασμός φαγητού – κρασιού (Θεωρία)
Τετάρτη 6 ,Παρασκευή 8, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 Service (Πρακτική εξάσκηση)
Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 Διαχείριση κάβας – Λίστα – Τιμοκατάλογος 12.30-16.30
Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 Τεχνικές πωλήσεων – Τεχνική παρουσιάσεων-Digital wine marketing/Social Selling/Social Media Marketing
Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course : 960,00 €
Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένα ανά θέμα. Κόστος: 37,00 € / 3ωρο
* Κατάλογος επιπλέον κόστους για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER:
Certified Connoiseur Wine Expert 80,00 €
Certified Pro Wine Expert 120,00 €
Certified Sommelier 120,00 €
• Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
• Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του αντιτίμου σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Απολαύστε υπεύθυνα.
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6942958847 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com