Ο Μιχάλης Αλεξανδρής είναι Certified Expert Sommelier του Wine and Sommelier Expert Course της σχολής Genius in Gastronomy. Κάτοχος Certified Sommelier από το Court of Masters Sommeliers και του WSET Level 3.Εργάζεται στο χώρο της εστίασης από το 2009 και τα τελευταία 8 χρόνια είναι Restaurant Manager και Sommelier στο εστιατόριο Κouzeineri The Meat Lounge στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι επίσης μέλος της Πανελλήνιας ένωσης οινοχόων.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.