Ποιο είναι το καλύτερο wine bar;

Πολλές φορές με ρωτάνε, ποιο είναι το καλύτερο wine bar, ποιο είναι το καλύτερο κρασί; Η απάντηση δεν είναι εύκολη για τον πολύ απλό λόγο, τι σημαίνει “το καλύτερο”, καλύτερο ως προς τι;

Πριν δώσεις μια απάντηση στην ερώτηση, πρέπει να προσαρμόσεις τα κριτήρια και τα όρια που έχει ο συνομιλητής σου στο μυαλό του και χαρακτηρίζουν κάτι καλύτερο ή χειρότερο από ένα άλλο.
Το πώς αντιλαμβάνεται τη διασκέδαση ο καθένας είναι σχετικό και απόλυτα σεβαστό. Παραδείγματος χάριν, κάποιοι πίνουν τον καφέ τους σκέτο και κάποιοι άλλοι μέτριο. Έτσι είναι και η διασκέδαση δεν μπορείς να κρίνεις κανέναν γιατί του αρέσει ένας διαφορετικός τρόπος από τον δικό σου.
Δύο άτομα με διαφορετικό επίπεδο παιδείας, μόρφωσης, παραστάσεων, ταξιδιών, μουσικής παιδείας, καταγωγής, ηλικίας, είναι πολύ πιθανό, πως δεν θα συμφωνήσουν σε ένα ίδιο τρόπο ψυχαγωγίας. Σκεφτείτε πόσο διαφορετικοί είστε με τα αδέρφια σας, που μεγαλώσατε μαζί και έχετε την ίδια συμπεριφορά και επιρροές από την οικογένειας σας, πως περιμένετε να συμφωνείτε με έναν τρίτο τόσο εύκολα; Άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι η παρέα που έχεις μαζί σου τι όρια έχει, αν έχεις διάθεση για κάτι χαλαρό ή όχι, ο τόπος και ο χρόνος που βρίσκεσαι επίσης είναι πολύ σημαντικά κριτήρια.
Όπως αντιλαμβάνεστε απάντηση στην ερώτηση για το ποιό είναι το καλύτερο wine bar δεν θα διαβάσετε σε αυτό το κείμενο, αυτό που θα σας βοηθήσει είναι να συμπληρώνετε κάθε φορά τα φίλτρα και μετά να κάνετε την δικιά σας αναζήτηση.
Σίγουρα ένα wine bar, πρέπει να έχει concept, σκοπό και έναν στόχο που θέλει τα πετύχει. Τα διαλείμματα και οι διακοπές δεν βοηθάνε. Ο στόχος κάθε μαγαζιού είναι να είναι κερδοφόρο, ο τρόπος που θα το πετύχει όμως διαφέρει. Θεμιτό είναι να έχεις σεβασμό και να είσαι λίγο ρομαντικός σε αυτό που κάνεις και πρεσβεύεις αλλά και σε αυτούς που το προσφέρεις.
Υ.Γ. Ο τίτλος του άρθρου είναι “Ποιό είναι το καλύτερο wine bar;” Στην θέση του wine bar μπορείτε να βάλετε όποια λέξη θέλετε, cocktail bar, restaurant, τραγούδι, ταινία, πόλη, φαγητό….