Η Μουσική συναντά κι εφέτος το κρασί στο Κτήμα Κοκοτού!

Μετά από τις δύο επιτυχημένες μουσικές βραδιές του περασμένου Σεπτεμβρίου και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Μουσικής, διοργανώνουμε ένα τριήμερο πολυσυλλεκτικό μουσικό φεστιβάλ, από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2014.
Στο πανέμορφο σκηνικό που απλώνεται, ανάμεσα στον αμπελώνα και το οινοποιείο, όπου παράγονται τα κρασιά του Κτήματος Γ. Κοκοτού, διάσημοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, θα χαρίσουν σε όσους παρευρεθούν μοναδικές στιγμές, θυμίζοντάς μας μελωδίες που μένουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου.

Το μουσικό ταξίδι ξεκινά την Πέμπτη 19 Ιουνίου, με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον αγαπημένο τραγουδοποιό, που θα μας παρασύρει με τις μελωδικές ιστορίες του στην Κρήτη, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο… μιλώντας για το Χρώμα Της Αγάπης και άλλα πολλά που… «ξέρουμε πως υπάρχουν και ίσως να μην τα βρούμε».
Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, οι σολίστες Χρίστος Παπαγεωργίου στο πιάνο και Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν θα χαράξουν μία μουσική διαδρομή στο χρόνο, με αγαπημένα έργα από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, το τραγούδι και την κλασσική δημιουργία.
Στις 21 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, θα γιορταστεί στο Κτήμα Κοκοτού με δύο εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους. Το μεσημέρι, οι Burger Project θα στήσουν μία διαδραστική, εκπαιδευτική, μουσική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας, με τίτλο «Μαμά θα κάνω μπάντα» και στόχο να διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους, μπολιάζοντάς τους παράλληλα με τον ιό της μουσικής. Το ίδιο βράδυ, το Quinteto TANGartO, παρέα με τη φωνή της Μόρφως Τσαϊρέλη και τους χορευτές Ευγενία Μαλτέζου και Αλέξη Παπαστεφανάτο, θα μας μυήσει στον μαγικό κόσμο των Αργεντίνικων Tangos, μεταδίδοντας το πάθος και τον ερωτισμό αυτής της μουσικής.

Μέρος των εσόδων από το μουσικό φεστιβάλ θα διατεθεί υπέρ του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός», που στοχεύει στη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος αγαθών και δωρεάν υπηρεσιών από εταιρείες και ιδιώτες, για την κάλυψη αναγκών φορέων κοινωνικής ωφελείας, ώστε κάθε προσφορά να πηγαίνει εκεί όπου πραγματικά χρειάζεται.

Για όλες τις μέρες του φεστιβάλ, μαζί μας θα είναι το catering La Chocolatière που θα σερβίρει φαγητό και κρασί με το ποτήρι, σε πολύ λογικές τιμές.

To Πρόγραμμα του Φεστιβάλ
Πέμπτη 19/06 – Ώρα: 8 μμ (Τιμή εισιτηρίου: 16ευρώ)
Λουδοβίκος των Ανωγείων
Παρασκευή 20/06 – Ώρα: 8 μμ (Τιμή εισιτηρίου: 16ευρώ)
Χρίστος Παπαγεωργίου στο πιάνο και Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν
Σάββατο 21/06 – Ώρα: 12πμ (Τιμή εισιτηρίου: 10ευρώ)
«Μαμά, θα κάνω μπάντα» με τους Burger Project
Σάββατο 21/06 – Ώρα: 8 μμ (Τιμή εισιτηρίου: 18ευρώ)
Quinteto TANGartO, Μόρφω Τσαϊρέλη με τους χορευτές Ευγενία Μαλτέζου και Αλέξη Παπαστεφανάτο

Για πληροφορίες και κρατήσειςεπικοινωνήστε στα: 6948 509 580 & 6946 068 010 ή info@ktimakokotou.gr
Για κρατήσεις μέσω internet: www.viva.gr
Εισιτήρια διατίθενται στα σημεία: Ιανός, Public, Παπασωτηρίου

(*) Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Η Μουσική συναντά κι εφέτος το κρασί στο Κτήμα Κοκοτού» είναι μια πρωτοβουλία της οικογένειας Κοκοτού που στοχεύει στην προώθηση του πολιτισμού – μέρος της οποίας αποτελεί το κρασί και η γαστρονομία γενικότερα -, των αξιών και της κοινωνικής αλληλεγγύης.