Από σήμερα η Weiss «γράφεται» με ΑΛΦΑ

Επίσημη πρώτη της νέας ελληνικής, σταρένιας και αφιλτράριστης μπύρας Άλφα Weiss!

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2014 – Στο νέο Βαρούλκο Seaside παρουσιάστηκε η νέα Άλφα Weiss, σε μία εκδήλωση που συνοδεύτηκε από τις γευστικές δημιουργίες του Λευτέρη Λαζάρου.

 

Η νέα Άλφα Weiss παράγεται στην Ελλάδα και έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο portfolio μαρκών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, και να διευρύνει την οικογένεια προϊόντων της ΑΛΦΑ. Η αρχή έγινε με το λανσάρισμα της Άλφα Strong πριν μερικούς μήνες και συνεχίζεται με την Άλφα Weiss.
Με πλούσια, βελούδινη γεύση με νότες φρούτων, έντονα αρωματικό χαρακτήρα, ήπια πικράδα και επίγευση μαγιάς, η Άλφα Weiss σε «αιχμαλωτίζει» από την πρώτη κιόλας γουλιά. Όπως άλλωστε «αιχμαλώτισε» και τους φίλους της ΑΛΦΑ που γέμισαν το Βαρούλκο Seaside, την Πέμπτη 26 Ιουνίου, για να απολαύσουν τη νέα γευστική εμπειρία και να μυηθούν στα μυστικά της Weiss και στο τελετουργικό του σερβιρίσματός της.
Οι λάτρεις του ζύθου, αλλά και της δημιουργικής κουζίνας, υποδέχθηκαν την ολοκαίνουργια Άλφα Weiss, σε μία βραδιά γεμάτη αρώματα και γεύσεις, στον ολοκαίνουργιο χώρο του γνωστού chef Λευτέρη Λαζάρου. Η γεύση της ταιριάζει ιδανικά με το φαγητό και δένει ιδιαίτερα με την ελληνική κουζίνα. Για το λόγο αυτό, η Άλφα Weiss αποτέλεσε τον απόλυτο συνδυασμό για τις ξεχωριστά πιάτα με θαλασσινά που απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων και οι Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Αντιγόνη Ψυχράμη.
Σαν αυθεντική Weiss, η Άλφα Weiss παράγεται με βύνη κριθαριού και σιταριού που της χαρίζει τη δροσιστική, γεμάτη γεύση της, ενώ η μαγιά της δεν φιλτράρεται με αποτέλεσμα την χαρακτηριστική θολή της όψη, αλλά και τη διατήρηση όλων των θρεπτικών της συστατικών. Για την απογείωση της απόλαυσης, το μυστικό κρύβεται στο τελετουργικό του σερβιρίσματος. Περιστρέφοντας τη φιάλη κατά το σερβίρισμά της «ζωντανεύει» η μαγιά που βρίσκεται μέσα στη φιάλη και δίνει στην μπύρα ξεχωριστή γεύση και πλούσιο αφρό.
Η Άλφα Weiss κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και φιλοδοξεί να αποτελέσει πρωταγωνιστή των απλών κι αυθεντικών στιγμών των Ελλήνων, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται το καλό φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους. Τέτοιες στιγμές απόλαυσης αναδεικνύονται και στο νέο τηλεοπτικό σποτ που θα είναι στον αέρα αλλά και στο κανάλι της ΑΛΦΑ στο Youtube http://www.youtube.com/alfabeergr τις επόμενες ημέρες. Απολαύστε κι εσείς το νέο τηλεοπτικό σποτ στο http://youtu.be/saNLtaHdz2g. Από σήμερα η Weiss γίνεται Άλφα. Δοκιμάστε την!