Ο Γιώργος Ζερβογιάννης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης για περισσότερα από δέκα χρόνια, με εξειδίκευση στον τομέα του οίνου. Είναι Certified Expert Sommelier του Wine and Sommelier Expert Course της σχολής Genius in Gastronomy. Κάτοχος του A.S.I. Diploma και Advanced Sommelier από το Court of Masters Sommeliers.Το 2024 ανακηρύχθηκε Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος, μία διάκριση που θα τον οδηγήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό για τον Καλύτερο Sommelier της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής το 2027.Σήμερα, εργάζεται ως Head of Wine του Scorpios Group, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως σύμβουλος οίνου προσφέροντας την πολύτιμη εξειδίκευσή του σε εστιατόρια και επιχειρήσεις και συνεργάζεται με το περιοδικό «Οινοχόος» της Καθημερινής.