Η Genius in Gastronomy στο δρόμο του Μεταξιού

Για 4η συνεχή χρονιά η Genius in Gastronomy με την ομάδα sommeliers και επικεφαλή τον Γιώργο Λούκα θα συμμετέχει στο Sani Gourmet Festival 2014.
Ακολουθώντας το δρόμο του μεταξιού, ξεκινώντας από την Κίνα, περνώντας από την Ινδία, το Ιράν, την Τουρκία, την Ελλάδα και καταλήγοντας στην Ιταλία, καταξιωμένοι σεφ θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο Sani Gourmet Festival 2014.
Την ομάδα των sommelier που θα βρεθεί στο Sani Gourmet Festival 2014 υπό την καθοδήγηση του sommelier Γιώργου Λούκα, απαρτίζουν οι Αλέξανδρος Τριανταφύλλου 3ος Καλύτερος sommelier στον Πανελλήνιο διαγωνισμό 2014 (wine bar Wine Not- Χαλάνδρι
& Danai Beach Resort And Villas- Χαλκιδική) , Μανώλης Ξανθάκης (συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Καλλίστη Γεύσεις- Αθήνα) , Οτέστα Κόντι (wine bar Heteroclito- Αθήνα) & Άγγελος Αντωνίου (Elefsina Hotel- Ελευσίνα ).
Στην ομάδα είναι σημαντικό να αναφέρουμε και τους συνεργάτες της Genius in Gastronomy Σίμο Γεωργόπουλο, δημοσιογράφο Οίνου & συγγραφέα που με τις πολύτιμες γνώσεις του βοήθησε τους συνδυασμούς των μενού με τα κρασιά, καθώς και τον Χρήστο Σιώμο, beer sommelier, για την βοήθειά του, στους συνδυασμούς των μενού με τις μπίρες.