ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπίρα και τ’ αποστάγματα.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΑΚΗ
Η Δέσποινα Μοσχάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Οινολογία και Τεχνολογίας Ποτών του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών.
ΑΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
O Άρης Σκλαβενίτης είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΑΚΗ
Η Δέσποινα Μοσχάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Οινολογία και Τεχνολογίας Ποτών του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΑΚΗ
Η Δέσποινα Μοσχάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Οινολογία και Τεχνολογίας Ποτών του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών.