George Loukas

George Loukas has established the company «Genius in Gastronomy» in 2010 where he conducts seminars, training courses and consultancy services about wines, beers and spirits. He is writing articles for various magazines as a columnist and he is the Wine Manager in the importing and trading company DEALS S.A. since…
Read more...

Aris Sklavenitis

Aris  Sklavenitis  is  a graduate of  Enology and  Technology of  Beverages T.E.I. Athens. He did his workshop and thesis  at  the   Donkey microbrewery in Santorini.
Read more...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΑΚΗ

Η Δέσποινα Μοσχάκη  είναι  απόφοιτη  του  τμήματος  Οινολογία  και  Τεχνολογίας  Ποτών  του  Α.Τ.Ε.Ι  Αθηνών.
Read more...

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Θεολόγος Πλακόπουλος είναι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και σπουδαστής του Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy.
Read more...

Αλέξανδρος Μπουζίκας

O Αλέξανδρος Μπουζίκας πιστοποιημένος Sommelier από την παγκόσμια ένωση Sommelier A.S.I, την Genius In Gastronomy αλλα και από το Court Of Master Sommeliers.
Read more...

Αλέξης Μυτακίδης

Εργάζεται στον χώρο της εστίασης και είναι ιδιοκτήτης, από το 1999, στο εστιατόριο ΡΕΜΕΤΖΟ στην Ερέτρια Ευβοίας.
Read more...

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

 

Υποστηρικτές