Wine Professional & Sommelier Course@ Αθήνα 2020-2021

Το Wine Professional & Sommelier Course φέτος ξεκινά και γίνεται το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεων του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.

Το φετινό Wine Professional & Sommelier Course, εμπλουτίστηκε με επιπλέον ώρες και ύλη που αφορά τα αποστάγματα.

Στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις πιστοποίησης.
Συνοπτικά το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:
Έναρξη: Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020
Λήξη: Τρίτη 9 Μαρτίου 2021
Ημέρες σεμιναρίων: κάθε Τρίτη & Πέμπτη
Ώρες σεμιναρίων:
1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30
2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00
Ημερομηνίες & Θεματολογία:
Τρίτη 3 & Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 Εισαγωγή στο κρασί (Βασικές αρχές αμπελουργίας, βασικές αρχές οινολογίας, terroir κ.λ.π)
Τρίτη 10 & Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 Μυστικά της Γευσιγνωσίας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 17 & Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 Κυριότερες ποικιλίες – Στυλ κρασιών (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 24 ,Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, Τρίτη 1 & Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 Γαλλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 8, Πέμπτη 10 & Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 Ιταλικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 Αμπελώνες Ισπανίας & Πορτογαλίας (Δοκιμή κρασιών)
Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 Αμπελώνες Γερμανίας, Αυστρίας & άλλων χωρών (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 7 & Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 Αμπελώνες Νέου Κόσμου (Δοκιμή κρασιών)
Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 Αφρώδη κρασιά από όλο τον κόσμο
Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 Ενισχυμένα κρασιά από όλο τον κόσμο
Πέμπτη 21, Τρίτη 26, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου & Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 Ελληνικός Αμπελώνας (Δοκιμή κρασιών)
• Βάση της πιστοποίησης, ο χρόνος που απαιτείται για τον Ελληνικό Αμπελώνα είναι 3 ώρες. Στο συγκεκριμένο θέμα επειδή είμαστε στην Ελλάδα θα αφιερώσουμε 12 ώρες ( ένα μικρό course για τον Ελληνικό Αμπελώνα)
Πέμπτη 4 & Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 Συνδυασμός φαγητού – κρασιού (Θεωρία)
Πέμπτη 11 & Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 Αποστάγματα
Πέμπτη 18, Τρίτη 23 & Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 Service (Πρακτική εξάσκηση)
Τρίτη 2 & Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 Διαχείριση κάβας – Λίστα – Τιμοκατάλογος
Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 Τεχνικές πωλήσεων – Τεχνική παρουσιάσεων-Digital wine marketing/Social Selling/Social Media Marketing
Σύνολο ωρών παρακολούθησης: 99 ώρες
Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course: 1100,00 €
Δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένα ανά θέμα.
Κόστος: 39,00 € / 3ωρο
* Κατάλογος επιπλέον κόστους για τη συμμετοχή στις εξετάσεις:
Certified Wine Professional 150,00 €
Certified Sommelier 150,00 €
• Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
• Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης. Πληρωμή με καταβολή του αντιτίμου σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Απολαύστε υπεύθυνα.
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6906663419 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

 

Υποστηρικτές