4η Έκθεση «Ζυθογνωσία», Microbreweries & Premium Beers

Μετά από την «απογείωση» της περσινής, 3ης διοργάνωσης της έκθεσης «Ζυθογνωσία», το φετινό ραντεβού των ζυθόφιλων καταναλωτών με μπίρες από ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού είναι προγραμματισμένο για τις 14 και 15 Οκτωβρίου και πάλι στο Ζάππειο Μέγαρο.
Read more...

OENOCOSMOS WINE FAIR 2015

Πιστή στο ραντεβού της μαζί σας για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία ΟΙΝΟΚΟΣΜΟΣ σας προσκαλεί στην ετήσια γευσιγνωσία της, προκειμένου να δοκιμάσετε επιλεγμένες ετικέτες από το εκλεκτό portfolio της και να γνωρίσετε τους συνεργάτες της, καθώς και εκπροσώπους από ορισμένα από τα πιο φημισμένα οινοποιεία του παγκόσμιου αμπελώνα.
Read more...

Cellier Wine Fair 2015

Με σταθερή παρουσία στα οινικά δρώμενα, το Cellier Wine Fair έκανε την εμφάνιση του 10 χρόνια πριν, με σκοπό να ενώσει παραγωγούς με καταναλωτές. Σήμερα, ο οινικός θεσμός με την υπογραφή των Cellier, συνεχίζεται με πάθος προσφέροντας έντονες γευστικές και όχι μόνο εμπειρίες στους φίλους του!
Read more...

Three Cents

Τα Three Cents αποτελούν τα πρώτα premium ελληνικά αναψυκτικά. Είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αποτελούν έμπνευση τριών bartenders, του Γιώργου Μπάγκου (Dos Agaves), του Δημήτρη Νταφόπουλου (Τhe Clumsies) και του Γιώργου Τσιρίκου (360ο) που σε συνεργασία με τον Βασίλη Καλαντζή, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της εισαγωγικής εταιρείας GRANIKAL ,…
Read more...

Sani Gourmet Festival 2015

Πέρσι το Sani Gourmet ξεκίνησε τη μακριά διαδρομή του Δρόμου του Μεταξιού, η οποία συνεχίζεται φέτος, με τη φιλοδοξία να τερματιστεί έχοντας αφήσει μια σημαντική παρακαταθήκη στη σύγχρονη συζήτηση περί γαστρονομίας, πέραν του ότι το φαγητό δένει πολιτισμικά την Ασία με την Ευρώπη.
Read more...

Συνεργάτες

Staregister_Logo

 

Υποστηρικτές

Deals_logokylixoeno