×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 523
JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 834
JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 439

Οι geniussomms "ανακαλύπτουν" από κοντά τον Κρητικό αμπελώνα!

Το Φεβρουάριο του 2020, η Genius in Gastronomy πραγματοποίησε ένα masterclass με καλεσμένο τον πιο επιτυχημένο προπονητή νέων sommelier στον κόσμο και προπονητή της ομάδας των καλύτερων sommeliers της Σουηδίας, τον κ. Sören Polonius!
Περισσότερα...

“BEAUJOLAIS” – Ο ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ (ΟΧΙ ΑΛΛΟ NOUVEAU, ΜΟΝΟ CRU)!

Η ονομασία Beaujolais δυστυχώς ήταν και είναι ακόμα συνυφασμένη με τα φρουτώδη, φρέσκα και «εορταστικά» κρασιά τα οποία κυκλοφορούν κάθε χρόνο την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη τα οποία προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για άμεση κατανάλωση, και χρησιμοποιώ την λέξη δυστυχώς, διότι το Beaujolais είναι ικανό να δώσει πολύ ανώτερα και…
Περισσότερα...

ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ, ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Το κρασί και το τυρί είναι δύο προϊόντα τα οποία χαρίζουν μεγάλες γαστρονομικές απολαύσεις είτε σε απλό καθημερινό επίπεδο, είτε με την εξεύρεση της τέλειας αντιστοιχίας που μπορεί να προσδώσει ακόμη πιο έντονη γαστρονομική εμπειρία.
Περισσότερα...

Γνωριμία με τα κρασιά της Γεωργίας!

Η Γεωργία είναι μια χώρα με πολύ μεγάλη ιστορία αλλά και παράδοση στην παραγωγή κρασιού, η οποια υπολογίζεται στα 8000 χρόνια, αφού μόλις το 2017 αρχαιολόγοι βρήκαν σε ανασκαφή θραύσματα από qvevri με ιχνή κρασιού. Τι είναι το qvevri;
Περισσότερα...

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

 

Υποστηρικτές