Γιώργος Λούκας

Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπίρα και τ’ αποστάγματα.

Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και είναι Brand Manager κρασιού στην Εισαγωγική & Εμπορική εταιρεία DEALS A.E. Ανακηρύχθηκε Καλύτερος Έλληνας Sommelier και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Sommelier το 2002 και στον Παγκόσμιο το 2004. Είναι Κριτής Διεθνών Διαγωνισμών Κρασιού. Τα τελευταία χρόνια προετοιμάζει υποψήφιους διαγωνιζόμενους σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς. Συνεργάζεται με γνωστούς ξενοδοχειακούς ομίλους όπως το Sani Resort, το Mykonos Grand. Εδώ και επτά χρόνια έχει την ευθύνη του food pairing στη μεγαλύτερη γαστρονομική εκδήλωση, το Sani Gourmet Festival. Επίσης έχει υπάρξει σύμβουλος οίνου σε δύο από τα πιο αναγνωρισμένα και βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin, «Σπονδή» και «Funky Gourmet». Από το 2017 είναι επίσημος brand ambassador του γνωστού αυστριακού οίκου ποτηριών κρασιού Riedel.

Συνεργάτες

Staregister_LogoLogoIanosNew

LOGO mm 1

Υποστηρικτές

LOGO-KONDOR-FINALDeals_logokylixoenologo