Γιώργος Λούκας

Ο Γιώργος Λούκας έχει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που ασχολείται με σεμινάρια, εκπαιδευτικά courses & συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπίρα και τ’ αποστάγματα. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και είναι Brand Manager κρασιού στην Εισαγωγική & Εμπορική εταιρεία DEALS A.E. Ανακηρύχθηκε Καλύτερος Έλληνας Sommelier  και εκπροσώπησε την Ελλάδα…
Περισσότερα...

Σίμος Γεωργόπουλος

Ο Σίμος Γεωργόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με το κρασί από το 1999 σαν αρθρογράφος και σύμβουλος οίνου. Έχει συνεργαστεί με τα πιο έγκυρα περιοδικά και εφημερίδες - όπως τον Οινοχόο, την Ελευθεροτυπία, το Ευ Ζην, το Umami και το Status – και έχει διατελέσει οινοχοικός σύμβουλος στα εστιατόρια Σπονδή και Χύτρα…
Περισσότερα...

Χρήστος Σιώμος

Απόφοιτος του  Studies of Business Science (SBS) College (με την υποστήριξη του State University of New York) , με Certificate στο Management αλλά και του  Ι.Ε.Κ Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Le Monde του τμήματος  Οινοχόων καθώς και του τμήματος Διαχείρισης Bar και Εστιατορίου,  πιστοποιημένος   Beer Sommelier  στη Genius in Gastronomy.Παρακολούθησε…
Περισσότερα...

Δημήτρης Λαδόπουλος

Απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΤΕΙ Αθήνας . Πιστοποιημένος Pro Wine Expert και  Beer Sommelier στην Genius in Gastronomy. Κάτοχος του Diploma in Brewing του International Brewing and Distilling Institute, London και πεπειραμένος  homebrewer.Eίναι εισηγητής στην Genius in Gastronomy και αρθρογραφεί στο Beer Blog του website της: http://www.geniusingastronomy.gr/el/beer-sommelier-blog.html  καθώς…
Περισσότερα...

ΑΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

O Άρης Σκλαβενίτης είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Έκανε την πρακτική του άσκηση και την πτυχιακή του εργασία στο νησί της Σαντορίνης, συγκεκριμένα στην Μικροζυθοποιία Σαντορίνης (DonkeyMicrobrewery).
Περισσότερα...

ΝΙΚΟΣ ΚΟΧΥΛΗΣ

Ο  Νίκος Κοχύλης είναι το είδος ανθρώπου που παθιάζεται με αυτό που αγαπάει, γεννημένος στην Αθήνα το 1977, μετά το σχολείο δραστηριοποιήθηκε άμεσα σε οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης, λαμβάνοντας έτσι τα πρώτα πατήματα στην επιχειρηματικότητα αλλά και τον χώρο της γεύσης.
Περισσότερα...

Ανδρέας Ν. Ανδρουλιδάκης

Ο Ανδρέας Ν. Ανδρουλιδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, αν και πολύ θα ήθελε να έχει γεννηθεί στην Κρήτη. Από τα 40 χρόνια της επαγγελματικής του ζωής, τα 30 αφιερώθηκαν στο κρασί, το οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις ευθύνης, στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα όμως με όποια άλλη δραστηριότητα, από το 1987 οινογραφεί…
Περισσότερα...

Συνεργάτες

Staregister_LogoLogoIanosNew

LOGO mm 1

Υποστηρικτές

LOGO-KONDOR-FINALDeals_logokylixoenologo