Γιώργος Λούκας

Ο Γιώργος Λούκας έχει ιδρύσει την εταιρεία «Genius in Gastronomy» που έχει σαν αντικείμενο τα σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά courses & τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω στο κρασί, την μπίρα και τ’ αποστάγματα.
Περισσότερα...

Σίμος Γεωργόπουλος

Ο Σίμος Γεωργόπουλος ασχολείται επαγγελματικά με το κρασί από το 1999 σαν αρθρογράφος και σύμβουλος οίνου. Έχει συνεργαστεί με τα πιο έγκυρα περιοδικά και εφημερίδες - όπως τον Οινοχόο, την Ελευθεροτυπία, το Ευ Ζην, το Umami και το Status – και έχει διατελέσει οινοχοικός σύμβουλος στα εστιατόρια Σπονδή και Χύτρα…
Περισσότερα...

Χρήστος Σιώμος

Απόφοιτος του  Studies of Business Science (SBS) College (με την υποστήριξη του State University of New York) , με Certificate στο Management αλλά και του  Ι.Ε.Κ Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Le Monde του τμήματος  Οινοχόων καθώς και του τμήματος Διαχείρισης Bar και Εστιατορίου,  πιστοποιημένος   Beer Sommelier  στη Genius in Gastronomy.Παρακολούθησε…
Περισσότερα...

Δημήτρης Λαδόπουλος

Απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων στο ΤΕΙ Αθήνας . Πιστοποιημένος Pro Wine Expert και  Beer Sommelier στην Genius in Gastronomy. Κάτοχος του Diploma in Brewing του International Brewing and Distilling Institute, London και πεπειραμένος  homebrewer.Eίναι εισηγητής στην Genius in Gastronomy και αρθρογραφεί στο Beer Blog του website της: http://www.geniusingastronomy.gr/el/beer-sommelier-blog.html  καθώς…
Περισσότερα...

ΑΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

O Άρης Σκλαβενίτης είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Έκανε την πρακτική του άσκηση και την πτυχιακή του εργασία στο νησί της Σαντορίνης, συγκεκριμένα στην Μικροζυθοποιία Σαντορίνης (DonkeyMicrobrewery).
Περισσότερα...

ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Θεολόγος Πλακόπουλος είναι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και σπουδαστής του Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy.
Περισσότερα...

Συνεργάτες

Staregister_Logo

 

Υποστηρικτές

Deals_logokylixoeno