The High Art & Science of Spirits Course@ Αθήνα 2015

Επιδιώκοντας τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου και πλήρους προγράμματος με αντικείμενο τα αποστάγματα, η Genius in Gastronomy παρουσιάζει το "The High Art & Science of Spirits Course

,ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στην παροχή των σε βάθος και ουσία γνώσεων που χρειάζεται  κάθε σύγχρονος επαγγελματίας των bars, της εστίασης καθώς και του F&B management.
Πέρα από την θεωρητική κατάρτιση, πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες, με μια σειρά εξαίσιων και συχνά σπάνιων αποσταγμάτων.

Ημέρες σεμιναρίου:
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015
Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ώρες σεμιναρίου:
13.00- 18.00

Θεματολογία:
-ΑΠΟΣΤΑΞΗ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
-VODKA,GIN , TEQUILA
-WHISKY ΣΚΩΤΙΑ
- WHISKY ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ
-RUM
-ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ, GRAPPA κ.α
-BRANDY, COGNAC, ARMAGNAC, CALVADOS
-LIQUEUR, CRÈME
-BITTERS
-ΛΟΙΠΑ ΠΟΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 20 ΩΡΕΣ
Κόστος συμμετοχής: 400,00 € / άτομο
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργάτες

Staregister_LogoLogoIanosNew

LOGO mm 1

Υποστηρικτές

LOGO-KONDOR-FINALDeals_logokylixoenologo