Soren Polonius 3ήμερο master class @Θεσσαλονίκη 2017

Η Genius in Gastronomy και το Wine & Sommelier Expert Course έχει την χαρά να φιλοξενήσει για 1η φορά  στην  Θεσσαλονίκη  ένα εμπεριστατωμένο εκπαιδευτικό 3ήμερο master class με  τον πιο επιτυχημένο εκπαιδευτή (Coach/personal trainer) νέων υποψήφιων sommeliers σε διεθνείς διαγωνισμούς, Soren Polonius και  προπονητή  2 παγκόσμιων νικητών.


Θεωρώντας ότι η παρουσία του αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου, διατίθεται περιορισμένος αριθμός θέσεων για συμμετοχή στο σεμινάριο. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Παρασκευή 17-Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017
ΤΟΠΟΣ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: αίθουσα  “ISMINI” Ξενοδοχείο « THE EXCELSIOR »
ΩΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 12.00- 16.00

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Day 1
•    Decanting (In theory and Practical)
•    Sparkling Wine service (In theory and Practical)
•    Choreography
•    Tips & trix for decanting and sparkling wine service. ”Do´s and dont´s”
Day 2
•    Written blind tasting (wines)
•    Oral blind tasting (wines)
•    Blind tasting spirits
•    Blind tasting beers
Day 3
•    Food & Wine
•    Wine & Food
•    Winelist
•    Training - ”Modus operandi”
ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 810,00 ευρώ/άτομο

Απολαύστε υπεύθυνα.
Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6942 958847 (13.00 – 20.00) και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργάτες

Staregister_LogoLogoIanosNew

LOGO mm 1

Υποστηρικτές

LOGO-KONDOR-FINALDeals_logokylixoenologo