"Επαγγελματίας Sommelier" 2020-2021

Η ραγδαία ανάπτυξη στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, η ανάγκη και η μεγάλη ζήτηση του ολοένα παγκοσμίως ανερχόμενου επαγγέλματος του Οινοχόου (Sommelier) οδήγησε στη δημιουργία του Ετήσιου Προγράμματος “Επαγγελματίας Sommelier”, το οποίο θα αποτελέσει το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεων του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στη συγκεκριμένη αγορά.

Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να κινείται με φινέτσα στους αμπελώνες του παλαιού και του νέου οινικού κόσμου. Η κατάρτιση θα του παρέχει όλα τα εφόδια για να διαχειριστεί σωστά μια λίστα κρασιού, ένα άρτιο service και να δημιουργεί συνδυασμούς σύμφωνα με τις επιταγές του υψηλότερου επιπέδου της μοντέρνας γαστρονομίας.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα μπορεί να πιστοποιηθεί τόσο ως Wine Sommelier, όσο και ως Beer Sommelier.
Για περισσότερες πληροφορίες https://www.iekdelta360.gr/etisio-programma-exeidikeysis-professional-sommelier-t0ccv

 

Συνεργάτες

SommNinja logo      ffIN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

  MYCAVA LOGO FIN  FULL GLOBAL CERT LOGO FOR WHITE BACKGROUND  nocn logo

Υποστηρικτές

deals high.1jpgoenoJEROBOME.1pngBADOIT.1pngEVIAN LOGO.1png kylix