2ο Wine Professionals Course @ Θεσσαλονίκη

Για 2η  συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professionals Course στην Θεσσαλονίκη ,το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Ο Sören Polonius μας διδάσκει την επιτυχία!

Στα πλαίσια του πρωτοποριακού προγράμματος , Wine & Sommelier Expert Course η Genius in Gastronomy,θα φιλοξενήσει  για ένα εκπαιδευτικό 3ήμερο τον Sören Polonius,  τον πιο επιτυχημένο εκπαιδευτή (Coach/personal trainer) νέων υποψήφιων sommeliers σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Περισσότερα...

Wine Connoisseur Course @ Θεσσαλία 2015

Νέο τμήμα για το πιστοποιημένο Wine Connoisseur Course οργανώνεται στο νομό Μαγνησίας και απευθύνεται σε καταναλωτές που θέλουν να γίνουν γνώστες αλλά και επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να ξεκινήσουν στο χώρο του κρασιού.
Περισσότερα...

1ο Wine Professionals Course @ Κρήτη

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professionals Course στην Κρήτη,το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Beer Sommelier Course Athens 2015

Το Beer Sommelier Course είναι ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο* πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπίρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο BeerSommelier.
Περισσότερα...

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

 

Υποστηρικτές