The Art & Science of Spirits (Αποστάγματα)

Για πρώτη φορά στη Genius in Gastronomy θα διεξαχθεί ένα ολοκληρωμένο και πλήρες σεμινάριο αφιερωμένο στα αποστάγματα. Βότκα, τεκίλα, ουίσκυ, ρούμι, grappa, cognac αλλά και bitters και άλλα ποτά θα μπουν στο μικροσκόπιό μας.Θα δοκιμάσουμε πολλά αλλά και σπάνια δείγματα, θα μάθουμε πως φτιάχνονται, την προέλευσή τους από τους εισηγητές:…
Περισσότερα...

Wine Professionals Course 2013 - 2014

Η νέα σαιζόν θα ξεκινήσει με το ανανεωμένο πιστοποιημένο WineProfessionalsCourse και περισσότερες ώρες παρακολούθησης, το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης. Στο τέλος του course θα διεξαχθούν εξετάσεις του διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης FSMS Wine Expert Scheme, από τον διεθνή φορέα…
Περισσότερα...

Συνεργάτες

Staregister_Logo

 

Υποστηρικτές

Deals_logokylixoeno