Αποτελέσματα Αναζήτησης Σεμιναρίων (32)

Concentrated Wine Professional & Sommelier Course @ Athens 2018

Για 1η φορά θα πραγματοποιηθεί, μέσα στη σαιζόν 2ο Wine Professional & Sommelier Course στην Αθήνα ,τον Απρίλιο του 2018, το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course @ Κρήτη 2018

Με τον ερχομό του 2018, θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professional & Sommelier Course στην Κρήτη, το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Wine & Sommelier Expert Course

Οι εγγραφές για το υψηλότερο επίπεδο της Genius In Gastronomy ξεκίνησαν! Εγγραφείτε από σήμερα μέχρι και τις 16/11 στο Wine & Sommelier Expert Course και εξελιχθείτε σε Wine Expert παγκοσμίου επιπέδου.
Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course@ Αθήνα 2017-2018

Το Wine Professional and Sommelier Course φέτος ξεκινά και γίνεται το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεών του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν  «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.
Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course @ Θεσσαλονίκη 2017-2018

Με το ξεκίνημα της σεζόν 2017-2018, θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professional & Sommelier Course στην Θεσσαλονίκη ,το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Συνεργάτες

Staregister_LogoLogoIanosNew

LOGO mm 1

Υποστηρικτές

LOGO-KONDOR-FINALDeals_logokylixoenologo