Αποτελέσματα Αναζήτησης Σεμιναρίων (27)

Soren Polonius 3ήμερο master class @Θεσσαλονίκη 2017

Η Genius in Gastronomy και το Wine & Sommelier Expert Course έχει την χαρά να φιλοξενήσει για 1η φορά  στην  Θεσσαλονίκη  ένα εμπεριστατωμένο εκπαιδευτικό 3ήμερο master class με  τον πιο επιτυχημένο εκπαιδευτή (Coach/personal trainer) νέων υποψήφιων sommeliers σε διεθνείς διαγωνισμούς, Soren Polonius και  προπονητή  2 παγκόσμιων νικητών.
Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course @ Θεσσαλονίκη 2017

Τον Φεβρουάριου του 2017, θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professional & Sommelier Course στην Θεσσαλονίκη ,το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course@ Αθήνα 2016-2017

Το Wine Professional & Sommelier Course φέτος ξεκινά και γίνεται το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεών του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν  «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.
Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course @ Θεσσαλονίκη 2016

Με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-2017, θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professional & Sommelier Course στην Θεσσαλονίκη ,το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.
Περισσότερα...

Συνεργάτες

Staregister_LogoLogoIanosNew

LOGO mm 1

Υποστηρικτές

LOGO-KONDOR-FINALDeals_logokylixoenologo