Γευσιγνωσία Οίνων Ελληνικού Αμπελώνα στα Μαθήματα Μαγειρικής!

Ένα μάθημα με τον χαρισματικό γευσιγνώστη Γιώργο Λούκα της Genius in Gastronomy που έχει ως στόχο να σας μεταδώσει σε βάθος την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τους οίνους του Ελληνικού Αμπελώνα μέσα από 6 διαφορετικές ετικέτες. 
Περισσότερα...

H Οινοπαραγωγική περιοχή του Roussillon!!

Την Δευτέρα 20 Απριλίου στις 18:00 θα έχουμε την χαρά να αναλύσουμε την περιοχή του Roussillon στην Νότια Γαλλία, να μιλήσουμε για το κλίμα, το έδαφος, τα ιδιαίτερα Vin Doux Naturel, λευκά και κόκκινα ξηρά κρασιά που παράγει!
Περισσότερα...

Συνεργάτες

SommNinja logo      ffIN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

  MYCAVA LOGO FIN

Υποστηρικτές

deals high.1jpgoenoJEROBOME.1pngBADOIT.1pngEVIAN LOGO.1png kylix