Τα ελληνικά κρασιά πάνε Ιταλία...

Μια σπουδαία γιορτή διοργανώθηκε στην πιο ξακουστή για το κρασί Ιταλική περιοχήΣτο Chianti της Τοσκάνης ταξίδεψε ο ελληνικός αμπελώναςΠοιος να περίμενε πως μια ελληνική γιορτή με αυθεντικό γλέντι και μουσική θα μπορούσε να στηθεί στην περιοχή του Chianti Classico της Τοσκάνης;Σίγουρα δεν το περίμεναν πολλοί, και σίγουρα ακόμη περισσότεροι δεν…
Περισσότερα...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΧΟΩΝ 2012

Συνεργάτες και εκπαιδευόμενοι της Genius in Gastronomy κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οινοχόων 2012 που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Έκθεσης "Οινόραμα 2012". 1η Θέση: Νικόλας Γιαννόπουλος2η Θέση: Αποστόλης Πλαχούρας3η Θέση: Χρήστος Σιώμος Εξάλλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και πέτυχε υψηλές επιδόσεις και ο Νίκος Μαρμαριτσάκης.
Περισσότερα...

H genius in gastronomy σύμβουλος κρασιού & άλλων ποτών στο εστιατόριο La Louche στην Αντίπαρο.

La Louche Restaurant in AntiparosΣτο χωριό της Αντιπάρου, έρχεται από τις αρχές Ιουνίου το εστιατόριο La Louche, (ή αλλιώς Κουτάλα στα Ελληνικά) στη θέση της παλιάς Κάπαρης.Ο Βέλγος Chef, και πια σχεδόν μόνιμος κάτοικος Αντιπάρου,  Bart Van Capellen, μας υπόσχεται «ειλικρινή» πιάτα εμπνευσμένα από τη   μεσογειακή – και όχι μόνο-…
Περισσότερα...

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

 

Υποστηρικτές