Genius In Gastronomy

Genius In Gastronomy

Sani Gourmet 2019

Με επικεφαλής τον Γιώργο Λούκα, η ομάδα των sommeliers της Genius in Gastronomy, συνεχίζει τη συνεργασία της με το κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός στην Ελλάδα, το Sani Gourmet.

Περισσότερα...

Concentrated Wine Professional & Sommelier Course @ Athens 2019

Το Concentrated Wine Professional & Sommelier Course στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019. Το course απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.

Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course @ Θεσσαλονίκη 2019

Τον Φεβρουάριο του 2019, θα πραγματοποιηθεί το πιστοποιημένο Wine Professional & Sommelier Course στην Θεσσαλονίκη ,το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης.

Περισσότερα...

Master class Soren Polonius - Ιανουάριος 2019

Στις 3, 4 & 5 Ιανουαρίου 2019, η Genius in Gastronomy φιλοξενεί για ακόμα μια χρονιά το πιο επιτυχημένο παγκοσμίως εκπαιδευτή νέων sommelier Soren Polonius για τη διεξαγωγή ενός τριήμερου Master class στα πλαίσια του Wine Expert Course.

Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course@ Αθήνα 2018-2019-No 3!

Λόγω υπερβολικής ζήτησης και μη έχοντας την δυνατότητα, με τα 2 ήδη υπάρχοντα τμήματα του Wine Professional & Sommelier Course στην Αθήνα, να εξυπηρετήσουμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για το σεμινάριο, δημιουργούμε ένα νέο τμήμα. Το Wine Professional & Sommelier Course είναι το εργαλείο για κάθε επαγγελματία που θέλει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που προκύπτουν στο χώρο της εστίασης, με σκοπό η διεύρυνση των γνώσεων του και των δεξιοτήτων του να αποτελέσουν «όπλο» στην συγκεκριμένη αγορά.

Περισσότερα...

Wine Professional & Sommelier Course @ Κρήτη 2019

Με το ξεκίνημα του 2019 το πιστοποιημένο Wine Professional & Sommelier Course, το οποίο απευθύνεται σε επίδοξους επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του κρασιού και της εστίασης, θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη!

Περισσότερα...

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

 

Υποστηρικτές