×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 432

Voreia beer and food pairing @7 food sins

Η επίσκεψη του Sören Polonius στην Αθήνα για το 2ο οινοχοϊκό masterclass που διοργανωνει η Genius In Gastronomy, δεν είχε μόνο κρασί και αποστάγματα. Φέτος, υπήρχε και η μπίρα με τις τυφλές δοκιμές κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Περισσότερα...

Συνέντευξη με τον Bryan Spooner της Weird Beard Brewing Co.

Φέτος στις 25 Απριλίου έγινε ένα από τα πιο πετυχημένα tap take over στη Local Pub,στο Χαλάνδρι. Από τα taps της «τοπικής» έρρεαν μπίρες του αγγλικού μικροζυθοποιείου Weird Beard ενώ κοντά μας βρέθηκαν ένας εκ των ιδρυτών και Head Brewer του ζυθοποιείου,

Περισσότερα...

Crew Republic, μια μοντέρνα γερμανική μικροζυθοποιία!

Η Γερμανία είναι ίσως η χώρα με την μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωση μπίρας στην Ευρώπη. Ωστόσο εδώ και αιώνες ισχύει ένας νόμος για την παραγωγή μπίρας που εισήγαγε ο Δούκας της Βαυαρίας Albert VI στις 30 Νοεμβρίου 1487.

Περισσότερα...

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΠΙΡΑ!

"Good people drink good beer". Με αυτό το μότο η εισαγωγική εταιρεία Good Beer Hellas εισάγει μια πληθώρα ποιοτικών Craft προϊόντων από Αμερική και Ευρώπη για καταναλωτές που ψάχνουν το κάτι παραπάνω από την μπίρα που πίνουν.

Περισσότερα...

Δύο μαύρες μπίρες για το χειμώνα

Χειμώνας...Χριστούγεννα...Η θερμοκρασία σταδιακά πέφτει και οι παρέες μαζεύονται μέσα στη ζέστη μίας pub ή ενός restaurant. Ποιες μπίρες όμως να παραγγείλει κάποιος αυτή την εποχή που να δένουν αρμονικά με τις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και να πηγαίνουν με τα χειμωνιάτικα φαγητά;

Περισσότερα...

Με τους Bloggers του Beers 'N' Games Reviews

Ορισμένοι από εσάς που μας διαβάζετε τους ξέρετε. Κάποιοι παρακολουθείτε τις γευσιγνωσίες μπίρας που κάνουν στο youtube με τον αυθόρμητο τους τρόπο. Ίσως έχετε πιει και καμιά μπίρα ή να έχετε παίξει κάποιο videogame μαζί. Ενδεχομένως να τους έχετε δει να φτιάχνουν μπίρα στο πρώτο brewday των Hellenic Homebrewers Association.

Περισσότερα...

Η επιτυχία είναι στρωμένη πάνω σε μια γέφυρα από αγκάθια- Thornbridge Brewing Co

Όταν έμαθα ότι η Deals SA έφερε τις μπίρες της Thornbridge, η χαρά μου ήταν έκδηλη.Είχα δοκιμάσει πρώτη φορά στη ζωή μου σε ένα ταξίδι μου στην Αγγλία και από τότε κόλλησα.Θυμάμαι τον εαυτό μου να δοκιμάζει την Kipling και την Jaipur(IPA και οι δύο) και να εντυπωσιάζεται από την γεύση τους και τα αρώματά τους.Τώρα βέβαια δεν χρειάζεται να πάω στην Αγγλία ούτε να πετύχω κανένα βαρέλι σε κάποια παμπ για να απολαύσω τις μπίρες της.Η εισαγωγική εταιρεία Deals SA συνηθισμένη να μας προσφέρει ποιοτικές μπίρες από όλο τον κόσμο έφερε κάποιους κωδικούς από την Thornbridge και δεν έχασα την ευκαιρία να τις δοκιμάσω.

Περισσότερα...

Στη ζώνη του λυκίσκου

Όταν το 1790 ο George Hodgson παρασκεύασε την πρώτη μπίρα India Pale Ale με σκοπό να επιβιώσει το πολύμηνο ταξίδι και να φτάσει σε καλή κατάσταση από την Αγγλία στην Ινδία, δεν είχε σκεφτεί πόσο θα ενέπνεε τους ζυθοποιούς της Αμερικής της σημερινής εποχής και πόσο διαδεδομένο στυλ μπίρας θα γινόταν σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα...

Συνεργάτες

IN SETE FINAL logo CMYK 1 300dpi

 

Υποστηρικτές